• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 3°C

Радев след срещата с Йоханис: Системата за сигурност в Европа рухва пред очите ни

Радев след срещата с Йоханис: Системата за сигурност в Европа рухва пред очите ни

/КРОСС/ Каквато и да е предисторията, какъвто и да претекстът за войната в Украйна, нищо не може да оправдае потъпкването на националния суверенитет на страната, жертвите, разрушенията и огромните страдания. Войната в непосредствена близост до нашите граници променя коренно средата за сигурност в региона. Това каза президентът Румен Радев след среща с румънския си колега Клаус Йоханис във вторник.

 

„Системата за сигурност в Европа, градена с десетилетия, рухва пред очите ни. Системите и пътищата за доставки, линиите за комуникации, тяхното прекъсване, застрашаването на енергийната сигурност, налагането на невиждани досега санкции на Русия, поставят нашите икономики и социални системи пред огромно изпитание”, добави държавният ни глава.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Е, Г-н Президент, изложи се и ти най-накрая! Каквато и да била предисторията, така ли? Ами всички добре я знаете, но угодно мълчите вече толкова години. Да, това е прословутото партньорско мълчание, но е античовешко! Санкциите ни поставят пред огромно изпитание, а! Ми да бяхте мислили като Държавник, а не като клиширан евроатлантически партньор.

16.03.2022 09:14:05

Анонимен

Радев, Радев, колкото и да се криеш, колкото и да се търкаляш като лисица ти си предател. За каква европейска сигурност ревеш бе момко. От кого се пази Европа и България. Защо това НАТО, смокиновия лист на Щатите все още съществува. Ние не сме толкова тъпи за да не знаем, че НАТО е този, който осигурява военните поръчки на военната корпорация на САЩ. Защо бе Радев хвърли целия си интелект за да ни продаваш, поне това, което е останало от народ ни. Русия ли е виновна за разширяването на НАТО, Русия ли ни заплашва толкова години. Изроди, вие и цялата шайка продажници.

15.03.2022 19:00:33

Анонимен

Кога Путин ви казваше да се договорите и да гарантирате сигурността на Русия, вие какво направихте. Ние специално, си развяхме кривия суверенитет. Щатите се направиха на неразбрали, Британия се държа идиотски ( ама то с такъв външен министър как ли да се държи, НАТО подчерта (вербално) величието си. Не слушахте внимателно и нещо ви пречеше да видите реалността. Сега не ревете. Народите трябва да реват, те страдат незаслужено от политиците си. Още следвайте солидарно щатите- те ще ви изведат по преки пътища до рая ( някога), ( може би) И не е вярна тезата, че предисторията и мотивите нямат значение. Украйна вече 8 години воюва с народа си, а щатите и колективния Запад водят икономическа война срещу Русия. И до кога си мислехте че това може да продължи?

15.03.2022 18:07:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.