• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Валери Симеонов: След Божков идва времето на Златев

Валери Симеонов: След Божков идва времето на Златев

/КРОСС/ След Васил Божков идва времето на Валентин Златев... Досега държавата и олигархията винаги са съществували паралелно. Факт е, че има първи удар, втори удар, очаквайте и трети удар", заяви днес пред БНР зам.-председателят на парламента и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

Според него идеята за създаване на верига държавни бензиностанции ще разбие картелното споразумение, каквото той е категоричен, че има. „Всички данъчни складове са в ръцете на една фирма с доста известен управител... Започва един оздравителен процес, непознат за България, който остава извън вниманието на обществото, медиите. Първите тежки удари срещу олигархията вече са факт, разбиването на срастването на крупния монопол с политическата власт. Първият случай беше ударът върху хазартната империя на Васил Божков. Сега се нанася втори удар върху установен монопол и картел", каза Симеонов.

Според него в момента се наблюдава и картел между големите доставчици на мобилни услуги, които тихомълком повишили и почти изравниха цените. „Като вдигат цените, пренасочват приходите си от там, а от друга страна предлагат ниски цени на интернет и на цифрова телевизия, като така ликвидират действащи кабелни оператори, които си плащат данъците. Подложени на атака с ниски цени, тези фирми започнаха да обявяват фалити", заяви Симеонов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пълни глупости. Не знам за Златев, но Черепа се пазеше от политиката, защото знаеше, че политиците са мръсници. Беше му по-лесно да ги купува и да се занимава с бизнес- кога законно, кога не съвсем, но никога съвсем незаконно. А и да се заканваш е тъпо-или го правиш или си мълчиш, но като цяло Симеонов трябва да знае, че му е пряка отговорност да се бори с порочните практики въведени от коалиционните му партньори.

24.05.2020 17:14:58

Анонимен

Напоследък този държайки Борисов на каишка все почесто взе да раздава правосъдие Интересно кога и е крайно време на него да дойде реда .

24.05.2020 17:06:58

Анонимен

А твоя ред, кога ще дойде?

24.05.2020 13:38:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.