• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Александър Симов: БСП има три варианта за мандата

Александър Симов: БСП има три варианта за мандата

/КРОСС/ Днес ще вземем решението какво да правим с този мандат. Не мога да ви дам отговор тук и сега, но ние ще вземем решение пред очите на всички, на заседание на Националния съвет. Това коментира в "Денят започва" с Георги Любенов Александър Симов от БСП.

Според него, пред левицата има три основни варианта:

Най-лесният вариант е да върнем мандата.
Другият - да предложим правителство начело с Корнелия Нинова като ярък, ясен политически знак, че ние сме в състояние да носим отговорност, в ситуация, в която всички бягат.
Третият - БСП да предложи правителство с ограничен мандат до края на годината или до другата пролет, който да има предимно експертен състав.
Не виждам ситуация в близко бъдеще, в която някоя партия може да получи абсолютно мнозинство, смята Симов относно перспективата за нови предсрочни избори.

БСП през юли ще се бори да бъде първа политическа сила, това е смисълът на политиката, категоричен е депутатът от левицата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Саше,имате от трите ,най-дългото ! Какво правителство,какви пет лева ,бе калъф ?

02.05.2021 06:30:32

Анонимен

БСП трябва да получи мандата и да състави правителство, за да се види до следващите избори цялата мръсотия на другите партии. Нека се опита с различни предложения, за да се види цялата гнилост на политическите опоненти, тези от ГЕРБ, че и от другите. Мисъл за народа има само на думи, притворство и лицемерие, ще ни съсипят. Краен вариант -Херо Мустафа да поема официално управлението на държаавата, слуги и подлоги няма да липсват, пък и ще скъсаме исторически с нашите братя руснаците, щото не ги заслужаваме.

01.05.2021 16:18:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.