• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Мъри е тук, главният спонсор също - ще се възроди ли Левски?

Мъри е тук, главният спонсор също - ще се възроди ли Левски?

/КРОСС/ Дори и да не сте почитател на този клуб, със сигурност имахте много сериозен интерес относно сагата Джо Диксън. Историята с този безгласен, но забавен герой, започна да привлича вниманието не само на сините фенове, но и на редица други зевзеци, които с лекота забелязаха, че скалъпената копринена история прозира, при това доста сериозно.

Историята на сините стана особено цветна и напрегната и до голяма степен започнахме да забелязваме, че отборът продължаваше да остава в немилост, а постоянно растящите слухове за фалит и изпращане далече на дъното в родния футбол, започна да притеснява дори най-сигурните фенове.

В тези трудни моменти ще открием, че ръка подаде Palms Bet online и дори започна да дава по-добри ставки за мачовете на сините, само и само да се привлече повече внимание, но истината е, че някои от основните проблеми не можеха да бъдат избегнати - дълговете се трупаха и въпреки огромното желание на феновете да помагат с купуването на екипи и клубни карти, финансовите проблеми продължиха да се задълбочават. Това обаче бяха тъмните моменти на клуба и се оказа, че ръководството не е готово да се предаде толкова лесно, даже напротив, готови са по всяко време да решат основните проблеми.

И не след дълго се обяви появата на нов спонсор - бранд от хранителната промишленост с достатъчно ресурс за инвестиране и подпомагане на клуба, като не трябва да забравяме, че родният букмейкър ще продължи своята основна практика и ще подпомага тима, като това само ни подсказва, че може би идва краят на проблемите.

И другата важна и добра новина в това отношение идва с помощта на Станимир Стоилов. Мъри беше известен със своите успехи със сините и може да се смята за един от особено важните треньори в клуба, но най-важното е, че няма как да забравим и още една много важна подробност, той има сериозни амбиции за настоящия сезон.

Логично е да открием, че на този етап брандът се намира на 8-ма позиция, като обаче не трябва да забравяме, че тепърва започват и някои от важните реформи. На първо място ще открием, че Мъри се зае с трансферите и изчистването на мъртвите души от клуба, погледът му за трансферите също е обещаващ, а както се досещаме, когато самите играчи започнат да получават редовно своето възнаграждение, най-вероятно и самата игра ще се промени.

Истината е, че софийският тим има достатъчно история и ако този път има някакво споразумение между ръководството, треньора и самите играчи, сините със сигурност ще променят изцяло своята игра и най-вероятно ще започнат да инвестират много повече в качеството на игра. Промените настъпват в един от най-добрия момент - началото на сезона, когато се очаква от всеки тим да покаже своята класа.

Тук обаче ще трябва да цитираме Жозе Моуриньо, който някога трябваше да напомни на феновете на Манчестър Юнайтед, че отборът няма да стане сила за един ден, това изисква време и разбира се, създаването на класни играчи, изграждането на стил на играта и разбира се, колегиалните отношения и една обща цел - изграждането на една далеч по-вълнуваща игра, конкурентна на останалите тимове.

Това няма да стане в първата седмица, няма да стане и в първия месец, но както казват повечето спортни критици - основите са положени и с тях ще се стигне до далеч по-добри резултати. Притеснителното в този случай е само вниманието към основния спонсор, надяваме се, че тук няма да има трусове и изненади, като самото партньорство ще бъде по-скоро заздравяващо, отколкото скандално.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.