• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Тенчо Тенев: Съмненията за чадър над заподозрения за двойното убийство трябва да се проверят

Тенчо Тенев: Съмненията за чадър над заподозрения за двойното убийство трябва да се проверят

/КРОСС/ Надявам се да има справедливо правосъдие и наистина убиецът да бъде строго наказан. Искам да изкажа съболезнования за убитите млади хора край село Лозен". С тези думи бившият шеф на "Пътна полиция" - София комисар Тенчо Тенев коментира двойното убийство край София пред NOVA.

Той подчерта, че е от 32 години в системата на МВР, но в последната година е наблюдавал изключителан ескалация на произшествията.

"Нещо се случва с хората. Нещо става. Най-вероятно има нещо, което трябва да разровим и да видим откъде е всичко това. Защото, виждате, всеки ден има насилие. Когато медиите дадоха гласност на различните случаи, хората започнаха да дават сигнали и за други случаи от различни градове. Нещо се случва в държавата", посочи той.

Тенев коментира и случаите на тормоз над служителки над МВР, за които сигнал подадоха две полицайки.

"Направих си труда да видя колко са дамите, които работят в системата на МВР. Те са около 10% от целия наличен състав. Най-вероятно на определени места има такива случаи. Доста млади жени навлязоха вече и работят в системата. Красиви, симпатични, най-вероятно някой се е опитал да им създава проблеми. МВР реагира бързо. Имаме достатъчно сериозни служби, които след подаден сигнал веднага започват да реагират", подчерта Тенев. 

По повод двойното убийство в село Лозен, извършено от мъж, който вече е заподозрян за убийство, а местните хора подозират, че върху него има "полицейски чадър", Тенев беше категоричен: "Хората се съмняват. Съмненията трябва да бъдат проверени. Ако наистина има такова нещо, ако някой го закриля , включително някъде по-нагоре извън МВР, би трябвало веднага  съответните служби да се заемат и да се видят за какво става въпрос. Не може да имаш висящо убийство и да се разхождаш на свобода. Вижте какво се случи".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Трябва да се разледват всички, които са имали служебно или не връзка със случая.Някой упорито внушава, че при първия случай е станало случайно, без умисъл и едвали не убиецът е невинен за удушването на жертвата и затова са го пуснали.Полицаи, следствие, прокуратура, съдия, там някъде е връзката и. н.

06.08.2023 11:35:53

Анонимен

Народът е много прав като е казал „Рибата се вмирисва от главата”.

06.08.2023 11:06:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.