• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Симеон Славчев: Тази снимка показва реалността в държавата

Симеон Славчев: Тази снимка показва реалността в държавата

/КРОСС/ Председателят на ПП МИР Симеон Славчев показа снимка, на която, по думите му, се вижда как полиция не позволява на художника Владимир Николов да се скрие от дъжда, докато народните представители са се приютили под козирката на входа на парламента.

"Таза снимка показва реалността в държавата ... Народните представители са се скрили от проливния дъжд под козирката на входа на Парламента и гледат безучастно как полицията не дава на българския творец и художник Владимир Николов да се предпази от проливния дъжд и да застане и скрие и той под козирката ...

От снимката се вижда, че твореца е бос, а полицията го извежда към палатката в градинката срещу входа на Парламента, която той днес разположи в знак на протест срещу моралното дъно до което достигнаха избраниците на народа.

Ще припомня, че само преди месец къщата на Владимир Николов (автор на мозайките на чинията на Бузлуджа, както и на костницата на Ботевите четници в Скравена, и автор на таванната мозайка на операта в Плевен) беше незаконно и напълно разрушена и той остана без дом ... Колкото и тъжна да е тази снимка, тя е историческа, защото показва нагледно колко голяма е пропастта между народа и властта ... Народе...?", написа Симеон Славчев на профила си във Facebook.

Таза снимка показва реалността в държавата ... Народните представите са се скрили от проливния дъжд под козирката на входа... Публикувахте от Симеон Славчев в Сряда, 31 май 2023 г. За проблема с дома на художника Симеон Славчев алармира още през април. Според него, чрез измама е бутната къщата, намираща се на ул. Цар Самуил 47, на ъгъла на Шейновo и Самуил в Бургас.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този Славчев, ако беше вътре в парламента, дори нямаше да стои отвън. Щеше да лапа кебапчета и кюфтета в стола. Да не се прави много на загрижен!

01.06.2023 16:46:20

Анонимен

Главният прокурор не ми е любимец, но дори той ги нарече боклуци.

01.06.2023 13:07:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.