• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Нов случай на смърт при арест в САЩ, протестиращи запалиха ресторант

Нов случай на смърт при арест в САЩ, протестиращи запалиха ресторант

/КРОСС/ В САЩ нов случай на починал след арест афроамериканец доведе до оставката на ръководството на полицията в град Атланта. Той оказал съпротива при задържането му и провокирал един от полицаите да го рани, а по-късно починал в болница.

Инцидентът стана пред ресторант за бързо хранене - афромериканецът причинил задръстване, след като заспал в автомобила си, вероятно в нетрезво състояние.

След случилото се пред заведението се събраха около 150 души на протест, които са подпалили ресторанта, съобщава "Ройтерс".

Размириците в Атланта започнаха след смрачаване. По-рано днес кметът Кийша Ланс Ботъмс прие оставката на началника на полицията Ерика Шийлдс. Кметът подчерта, че тя самата не смята за оправдано използването на огнестрелно оръжие в този случай и поиска незабавното уволнение на полицая, стрелял по 27-годишния Рейшард Брукс.

На излъчени по местна телевизия кадри се вижда горящият ресторант. Пожарните екипи, защитавани от полицаи, стигнаха до заведението след повече от 45 минути.

Дотогава сградата, намираща се в близост до бензиностанция, се беше превърнала в овъглени останки.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Браво

Гадината отнема тайзера на полицая Не се подчинява на арестуване побягва с шок палката Полицая стреля за да се защити и да спре бягството След това черния влиза в болницата Предлагам от тази вечер Цялата полиция пожарна пьрва помощ да спрат да работят Тогава да се оправят кой както може Кой убит кой ранен вече няма значение Да обират магазини да палят да изнасилват Пуснете ги и от затворите та да стане още по весело Ще превьрнат улиците на панаир на тоалетни и да живее черната раса Това е вече края на една дьржава

15.06.2020 06:09:39

Анонимен

Това чудо негрите за нищо не стават!

14.06.2020 10:53:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.