• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Жена от Бургас след побой: Закани се, че ще ме убие и ще направи гавра с трупа ми

Жена от Бургас след побой: Закани се, че ще ме убие и ще направи гавра с трупа ми

/КРОСС/ Говори 23-годишната жена, която стана жертва на домашно насилие от бившия си приятел. Случаят е от Бургас, предаде NOVA.

„Имахме връзка допреди 2 месеца. Преди месец започна да проявява ревност, ровеше в стари чатове отпреди и започна да ме бие. Хвърлял ме е в храсти, посягал ми е с ножица, заплашвал е, че ще ме намушка и ще отреже косата ми. Влизал е с взлом през прозореца, докато спя. Заплашвал е мои приятелки. Казваше, че ще ме убие и ще направи гавра с трупа ми", разказа Илияна Парашкиева в ефира на „Здравей, България". Мъжът дори заплашил, че неговите хора ще запалят жената жива, докато спи.

В момента насилникът е в Германия, но продължава със заплахите си по телефона. „Постоянно прави нови профили и ми пише. Не съм търсила помощ, защото ме е страх да не ми се случи нещо след това. Казал ми е, че където и да подам сигнал, няма да спре", сподели още пострадалата и призова всички жени да реагират навреме при насилие.

Припомняме, че на 3 август официално упълномощеният адвокат отказа да защитава обвиняемия по делото.

„След като се запознах с материалите, в мен забушуваха човешки страсти. Не бих могла да си представя, че това може да се случи на моята дъщеря и на всяка една жена, която носи в утробата си 7-месечно бебе. Моята защита щеше да бъде неадекватна. Затова си направих отвод по делото. На първо място трябва да бъдем хора", заяви адв. Веселина Василева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.