• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Анна Заркова: Без подслушване у нас нищо не става

Анна Заркова: Без подслушване у нас нищо не става

/КРОСС/ "Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните дела, нито компроматите за враговете на властта, нито контролирането на немирни журналисти, магистри, министри, депутати. Интересното в тези дни е какво прави всъщност генерал Атанас Атанасов, съпредседател на "Демократична България", като пуска тези масали. Дали прави реклама на партията си, или хвърля умрялата катерица върху покрива на служебното правителство, за да започнем да бърчим носове. Надявам се, че прави нещо трето, градивно". Това каза пред БНР журналистът от вестник "Труд" Анна Заркова.

Тя попита на кого служат сменените шефове на служби, след като са спрели да ходят на работа, когато премиерът се е сменил.

"На кого служат? На държавата ли? Не! Вероятно служат на Бойко, на неговата партия, на някаква друга корпорация, но не и на държавата. Спирайки да ходят на работа при смяната на едното правителство с друго, показаха, че не служат и на НАТО, въпреки че са натовски служби. Зарязаха приоритетите на НАТО, глобалните заплахи, това, че на крачки от нас се води война. Пет пари не дадоха и за приоритетите на Европейския съвет за сигурност. Пуснаха си огромен неплатен отпуск", допълни журналистът в предаването "12+3".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Разложението на държавата е вече в такава ФАЗА, че не виждам как всичко това може да се оправи. Ние и институциите сме напълно разложени, под очевидния диктат на нашия стратегически Господар. Раздухваната омраза към Русия, унизителното ни навеждане, пълната липса на каквато и да е идентичност ни прави рая, презряна мърша в очите не само на Щатите и на Русия. Долни, по долни и подли- българи. Срам ме е, че съм син на тоя народ, срам ме е от такива суперидиоти като Борисов и шайка, държавата се срина. Борисов все още доминира ТВ каналите, въпреки абсолютната непоносимост към тъпашкия му образ. Наистина ще остане в историята, като дъното на нацията ни.

26.05.2021 19:40:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.