• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Премиерът: Осигурихме провеждането на свободни, честни и открити избори

Премиерът: Осигурихме провеждането на свободни, честни и открити избори

/КРОСС/ Служебният кабинет е осигурил провеждането на свободни, честни и открити избори. Това заяви служебният премиер Стефан Янев по време на днешното заседание на министерския съвет.

"Независимо от предварителните внушения и инсинуации, че изборите няма да бъдат организирани и ще се създадат предпоставки за изкривявания, нарушения и опорочаване на вота, те не се сбъднаха. Българските граждани имаха възможността да гласуват свободно, честно и открито." - заяви служебният министър-председател.

Той допълни, че служебният кабинет е направил възможното както по организацията на изборите, така и за предотвратяване на грозните явления, свързани с купуване на гласове и корпоративния вот.

"Неслучайно оценката на външните наблюдатели на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа даде положителен резултат и адмирира усилията на МВР за справяне с тези грозни явления." - каза още Стефан Янев.

Той призова за активност на втория тур в битката за ,,Дондуков 2" тази неделя.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Oлег

ДПС е етническа партия, което е в противоречие с българската Конституция и трябва да бъде разпусната! 17.11.2021 ДПС е етническа партия Погледнете вота от Турция. Огромна част от гласовете от турци са за партията ДПС 96.6% и за нейният лидер Мустафа Карадайъ с родина майка Турция, 97.5%! Цялата държавна машина и опозиция на Турция пропагандират за един кандидат етнически турчин, което е явна намеса във вътрешните работи на държавата България. Гласуването е масово и въпреки, че не знаят български език огромна част от тях „гласуват“ изключително бързо. Пример в секция в Измир с 1607 избиратели гласуват почти 100%. В българска секция за едно гласуване се отделят две минути средно. Това значи, че за 1600 гласували по две минути е необходимо 3200 минути или 53 часа и 20 минути! Това си е чиста измама! Нещо повече! Огромна част избиратели от Турция пристигат за гласуването с автобуси или автомобили, на които пътят им е платен. А това се е чисто купуване на гласове, което е престъпление! Това доказва, че ДПС е етническа партия, което е в противоречие с българската Конституция и трябва да бъде разпусната!

17.11.2021 17:34:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.