• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Въвеждат се нови мерки в Бургас

Въвеждат се нови мерки в Бургас

/КРОСС/ В Бургас допълнително затягане на противоепидемичните мерки. Въвежда се забрана непълнолетни без придружител да са навън между 20:00 ч. и 6:00 сутринта. Носенето на правилно поставена маска се въвежда и на открито, с изключение на децата до 6 г. Забранява се посещението на пазари и базари, с изключение на тези, които са за храни и са постоянни. Плановият прием в болниците се прекратява.

Заповедта влиза в сила от днес в 18:00 часа и ще са в сила до края на месеца.

495 са новозаразените в областта. Сред тях са и три бременни жени, едната от които в тежко състояние. От Здравната инспекция в града също изпитват и сериозен недостиг на служители. Екипите са на предела на силите си. Тази сутрин здравният министър Костадин Ангелов е обещал да командирова служители или да назначи нови.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Същите простотии - и в Австрия:

Преди дни водачът на шайката – Баш дебелия Мутрагеньо беше във Виена и явно яде не само Захерторте с Курц /Късия…./. Вероятно вследствие и на това току що Австрийската инф.агенция АПА съобщи, че от първи до шести април т.г. в Източна Австрия – провинциите Виена, Бургенланд и Долна Австрия /сиреч половин Австрия/ се обявява ПЪЛЕН локдаун.Полицейският вечерен час през този период се заменя с 24-часова пълна забрана за напускане на жилищата като единствено се разрешава за кратко пазаруване в най-близкият хранителен магазин. Това на практика означава, че сънародниците ни там няма да могат да гласуват. А това са поне 30 хиляди гласа срещу управляващата мафия в България. Със сигурност и посолството на РБ там, състоящо се 100% от герберуги, няма предприеме нищо за да защити избирателните права на българските граждани там. А това е още един пример за това как ГРОБ и патериците й си подготвят служебна победа. Най-жалкото в тази ситуация е, че благодарение на онези, които искат да запазят властта и съответно кражбите си по света и у нас действат съгласуване и във всички държави срещу интересите на собственото си население. И това състояние на нещата някои продължават да наричат демокрация?! Каква илюзия… Ставащото в Австрия днес е само нагледен пример на всичко онова, което от година се случва по света и у нас. На всички нормални хора им писна да живеят оттогава във феодализма. Крайно време е дружно да се опитаме с всички средства да спрем походът на злото срещу всички нас!

24.03.2021 23:46:36

Анонимен

да ти ебъ мамата педерастка ,ангелова

24.03.2021 17:02:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.