• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

smart#3: Електрическото SUV купе може да бъде поръчвано сега

smart#3: Електрическото SUV купе може да бъде поръчвано сега

/КРОСС/ След европейската премиера на smart #3 на тазгодишното изложение IAA Mobility в началото на септември, напълно електрическото SUV купе вече се предлага и има за цел да разтърси премиум EV сегмента. Със своите атлетични извивки и "нос на акула", smart #3 изглежда мощен и елегантен в същото време.

Визията се допълва от широката A-образна решетка и тънките LED фарове. Големите 19-цолови джанти допълват спортната визия, а във версията на Brabus #3 дори има 20-цолови джанти. Панорамният покрив свързва външния свят с интериора и създава привлекателна атмосфера.

Спортният екстериор е отразен и в представянето на #3: пиковата мощност варира от 200 kW при четирите линии за задвижване на задните колела до 315 kW при Brabus, поставяйки стандарти в този пазарен сегмент. Ускорението от 0-100 км/ч варира между 5,8 секунди и 3,7 секунди в зависимост от линията. За по-малко от 30 минути #3 се зарежда от десет до 80 процента с бързо зарядно устройство и е готов за употреба.

Благодарение на своя софтуер, smart #3 е интелигентен спътник в ежедневието и подпомага водача с интуитивна екосистема за шофиране. Тя включва различни системи в обхвата на интелигентния Pilot Assist, като Highway Assistant (HWA) и автоматичен асистент за паркиране (APA, от Premium). Smart #3 също има Android Auto и Apple CarPlay, които водачът може да използва, за да пренесе функциите и приложенията на смартфона на дисплея на информационно-развлекателната система.

За да гарантира, че системата е винаги актуална, smart прилага конструктивна обратна връзка и е в състояние бързо да разработва функции и да публикува актуализации по въздуха (OTA) на кратки интервали, които могат да бъдат предоставени директно от потребителя и могат да бъдат заредени без посещение на сервизния център.

Четири OTA актуализации за клиенти на smart #1 вече са извършени успешно през 2023 г. Smart #3 може да бъде поръчан от най-близкия търговски партньор или онлайн, а многоканалната стратегия на smart гарантира, че клиентите могат да поръчат своя автомобил по начина, по който искат.

В допълнение към смарт #3 Brabus, #3 издание за 25-та годишнина, #3 Premium и #3 Pro+, ще има пета линия. Smart #3 Pro допълва портфолиото като базов вариант за градски шофьори, които търсят особено атрактивно съотношение цена-качество. Оборудването е същото като на smart #3 Pro+, но идва с 49 кВтч батерия и следователно се различава по отношение на обхвата. Времето за доставка на #3, който вече може да бъде поръчан на цена от 38 490 евро, е около шест седмици.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.