• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Васил Божков предложи анкета за новия собственик на ПФК Левски

Васил Божков предложи анкета за новия собственик на ПФК Левски

/КРОСС/ Васил Божков предложи анкета за новия собственик на ПФК Левски на страницата си във Фейсбук тази сутрин.

"Когато един премиер се страхува или не може да се подпише, идва време за избори. Съгласни ли сте новият собственик на акциите на Левски да бъде определен чрез електронно гласуване?", написа бизнесменът, на когото са повдигнати 11 обвинения и създаде анкета. За половин час бяха гласували над 6 хиляди човека, от които 80 процента бяха "за" вотът да определи новия собственик.

Точно преди седмица дясната ръка на Божков Георги Попов джироса акциите на "сините" на премиера Бойко Борисов, който обаче отказа да ги приеме. В крайна сметка използваният за куриер журналист Сашо Диков занесе акциите на изпълнителния директор на клуба Павел Колев.

Мажоритарен собственик на акциите е Георги Попов, който е заедно с него в Дубай, и притежава 86,5 процента от акциите на Левски.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Препоръчител

Абе сменете си името най-после...ПФК ПОП КРЪСТЬО е най-подходящо за това какво представлявате...

20.05.2020 16:32:09

Владо Береану

Последиците от действията на премиера и финансовия министър спрямо Васил Божков, ще имат дългоиграещи последици..Не минава ден, в който Божков да не пусне стрела в тяхна посока, а те нескопосано се опитват да отклонят вниманието, я към някоя медия, я към Комисията по хазарта, я в съвсем нелогична посока.Така или иначе цялото общество се интересува от въпроса: „Как пет години не виждахте ежегодната липса на 120 милиона, та ги докарахте до 700 милиона?“ Съдейки по всичко Божков има потенциала и документите да превърне следващите месеци, ако не и години, в ежедневен ад за управляващите.

20.05.2020 16:18:07

Анонимен

Сираков да си сваля гащите пред феновете не е ПОЗОР? Запалянковците да събличатТреньора Петев пред очите на Сираков не е ПОЗОР? Делян ПЕЕВСКИ от д’у’петатската си заплата да преведе на ФК ЛЕВСКИ 500 000 не е ПОЗОР? Ама Божков да ДЖИРОСА явно акциите на един от двамата скрити собственици БоМБето Бае Хуйя това вече било подигравка и ПОЗОР!!Собственика ТИКВЕНИКА и ЛАМЯТА БЛАГОДЕТЕЛЯ не не са ПОЗОР те са РЯДКО ЩАСТИЕ ! БЛАГОДАРЕТЕ ИМ И ИМ ЦЕЛУВАЙТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ИЗРАСТЪЦИ! В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ТИКВЕНИКА И ЛАМЯТА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ЗАД РЕШЕТКИТЕ В ЗАТВОРА!!

20.05.2020 15:58:42

Шефа

ФК Левски след Тодор Батков имаше двама скрити съсобственици ЛАМЯТА ПЕЕВСКИ и СПАСИТЕЛЯ БоМБето Бай Хуйя ? От 8 май 2020 по документи и от 13 май след като Сашо Диков отвори плика на площад Александър Невски официален собственик на мажоритарния пакет акции се оказа онова ПОСМЕШИЩЕ което в момента изпълнява длъжността МИСИР-ПРЕДСЕДАТЕЛ в ТЕЛЕВИЗИОННАТА МОНАРХИЯ ДЖАМАХИРИЯ наречена за благозвучно ЗАЙЧАРНИКА БМБ –БоМбето!?..Фк Левски си има Собственик БоМБето и благодетел ЛАМЯТА който е благоденствие и благодетел и на цялата територия.? Незнам какво очакват хората от Васил Божков след като топката е в ръцете на собственика и благодетеля на територията България и на фк Левски едновременно?! Искаха акциите и ясни собственици и благодетели ? Ето имате ги ! Благодетеля ПЕЕВСКИ и СОБСТВЕНИКА-ТИКВЕНИКА БоМБето Толупа!? На 23 май има протест на жълтите павета, национален протест… на 24 май фк Левски има юбилей, ще празнува 106 години…Феновете да се стягат за национално шевствие-протест срещу новия -стария-скрития собственик и да си поискат акциите и на клуба и на държавата едновременно?! Така повече не може да продължава..и по този начин да се управляват и клубовете и държавата.?!? А клуб със ЛЕГЕНДИ тип ИЗУЙ ГАЩИ като Сираков и ГАЩНИЦИ като СОБСТВЕНИКА-ТИКВЕНИКА БОМБЕТО и БЛАГОДЕТЕЛЯ ЛАМЯТА са до под кривата круша в кривата нива тъй да се каже до никъде ?!

20.05.2020 15:56:49

бай Генчо

Божков поставя герберските скудоумци всяка сутрин пред нови главоблъсканици. А те нали са тъпи, не знаят как да излязат от простичката ситуация с „Левски“. пътят е ясен – този, на когото са джиросани акциите, ги връчва – харизва, подарява, продава, преотстъпва, все едно – на феновете. Без намесата на Пеевски обаче. И без ядни гримаси и злобни подхвърляния. Но те се чувстват притиснати до стената и с трепет и ужас очакват следващите стъпки на Божков – нестандартни, но доставящи истински кеф на населението.

20.05.2020 15:55:03

Джоузев

Сменете имената на отборите Левски и Ботев! И какво е това нещо, именувано „Левски Лукойл“ и предвождано от Лице с белег (за щастие не Ал Капоне) -основен ревлив мераклия да докопа акциите на Божков? Това е истинската гавра – някакви сборища от ритнитопковци на нивото на Бистришкия дебел тигър, лепнали си имената на гордостта на нацията! Престанете гаврата с имената на тези велики българи!

20.05.2020 15:52:51

Пенчо

Левски си е Левски, амааа…..- Васил Иванов Кунчев. А за тази сбирщина празни кратуни дето рита една кратуна пълна с въздух и дрогираните им почитатели- групи за мокри поръчки, пласиране и пренос на дрога и всякакви незаконни дейности, сбирщина от дегенерати и индивиди дето са в тежест на обществото и нормалните хора, по- добре да си сменят името. Срам и позор лайно като тити ( пути ) папазов да има нещо общо с Апостола.

20.05.2020 15:51:25

Анонимен

Такааа два въпроса към сините фенове: 1- Защо когато фалираха ЦСКА същите мутри при същото мутренско управление вие се радвахте(всичко се връща) 2-Вие само левскари ли сте или сте и българи? Питам защото всички български семейства страдат заради фалшива пандемия, защо не излезете пред НС?

20.05.2020 15:49:48

Васил Петев

Сега се събудих. Прочетох новините. Що се отнася до предложението на Божков, пиша най-бързия коментар в живота си: ХАХАХАХАХАХАХА! Много ме радва този пич! Цело село е в шок! В следващите часове 99 процента от настоящото Политбюро, ще се изкаже с думите: “Как не го е срам! Подигравка с Левски!” А, подигравката е с тях, не с “Левски”. “Левски” си е “Левски”, с или без Божков.

20.05.2020 15:48:10

Аферист

АБЕ, ЛЕВСКАРИ, АКЦИИТЕ СА У БОКО, НЕ ВДЯНАХТЕ ЛИ?! ОТ НЕГО ИСКАЙТЕ ДЖИРОСВАНЕ! ШУБЕ ЛИ ВИ Е ДА ГЪКНЕТЕ!Значи, тъй кат’ стане, тъй става. Тити, разплаканият и моралният, Сираков, дето го било срам да моли Бойко, щото бил най-добре приетият политик в Европата, пак реват. Що хленчите, бе, левскари? Не вдянахте ли, че акциите са у Боко /иска, не иска/ или и вие сте плеснати по челата, като оня „дуфалак“ герджиковския?! От Боко искайте да ви ги джироса, какво се правите на две и половина и бълвате лицемерни лафове за „гавра“, „морал“, Апостола, как още и „мила ми, Венето“, и Ботев не сте намесили, не е ясно! Шубе ли ви е да гъкнете срещу „най-добре приетия политик в Европа“? Аре, по-храбричко, а? Този живот е за смелите!

20.05.2020 15:46:42

"Левски" е срам за България

Левски преди беше отборът на МВР и ДС, сега пък е изцяло на властта в лицето на ръководещите я мутри, а реалния му собственик се казва бойко методиев борисов. Някой да спори....

20.05.2020 15:44:08

Възмутен софиянец

Как е възможно подуенските говеда още да носят името на националния герой на България? Същите те, които за жълти бокови стотинки цяло лято се разхождаха по улиците на София срещу Пеевски сега да приемат подаянията Му, осигурени от авера бойко борисов, истинският собственик не само на Левски, но и на Нова ТВ и др.апетитни хапки у нас и къщи и авоари в чужбина - пръв в класацията на най-богатите българи /пардон - като ги гледам дваминцата са досущ като циганите-теляци от банята Мадара преди промените/.

20.05.2020 15:41:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.