• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Бабикян: Възможно е Николай Младенов да е "културният човек" за премиерския пост

Бабикян: Възможно е Николай Младенов да е "културният човек" за премиерския пост

/КРОСС/ Предположението за Николай Младенов (бивш външен министър и настоящ спецкоординатор на ООН за близкоизточния мирен процес - б.р.) е интересно и възможно“. Така пред БНР лаконично Арман Бабикян „повдигна завесата“, която вчера от „отровното трио“ спуснаха, като съобщиха за появила се информация, че се очаква смяна на премиера с негово съгласие – „с човек, който изглежда относително културен, наскоро появил се в София от дълго пътуване“.

„Това няма да бъде част от пазарлъка. Който желае, нека рискува на този пост, но нито ние, нито протестиращите ще приемем“, заяви проф. Велислав Минеков на кратък брифинг пред Министерски съвет в 40-ия ден на протестите срещу властта и главния прокурор.

В предаването „Преди всички“ Бабикян коментира снощното поведение на полицията, която реално отсъстваше при възникването на конфликт при посолството на Румъния в София.

„В продължение на 30 дни полицаите чинно охраняваха протестите, изпълняваха ангажиментите си по закон. Нареждането не е на полицията, а над техните глави. Явно сега директивата е да се оставят гражданите да застанат един срещу друг“, коментира на Арман Бабикян по повод ескалацията на напрежението при посолството на Румъния в София.

Според него по-големият проблем е защо държавата е решила да абдикира от ангажиментите си и желае натрапване на лошо отношение между гражданите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

18.08.2020 21:36:49

Анонимен

Че готвят гея Николай Младенов, когото ББ ожени за своя любовница и им кумува, е вярно, но не за премиер. Среди на американските демократи около Клинтън, Сорос, ББ и родното задкулисие по информации от чужбина искат да го изправят срещу Румен Радев на президентските избори, разчитайки на гласовете на ГЕРБ, десносектантите, славитрифоновците, турците, патериците и циганския вот, превръщайки цялата тая сбирщина в нов Отечествен фронт, но този път не в името на освобождението от хитлерофашизма, а за окончателното налагане на диктатурата у нас. Ето и заради това е изключително важно час по-скоро протестите да се разширят и доведат до победа първо чрез оставката на борисов, служебно правителство, по-честни избори и после - всичко останало по реда си...за спасяването на България от тази паплач.

18.08.2020 17:26:04

Ян Бибиян

Протестите ще продължат до разпускането на настоящето НС и разкарването на дебилът с каскета.

18.08.2020 15:52:39

Анонимен

Важното е да е еврейчИ

18.08.2020 15:01:32

Истината

Бабикян сериозно греши. Гея Николай Младенов ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент на РБ и сега трупа актив за целта.

18.08.2020 15:00:08

Ураааааааааа

Николай Младенов ще бъде вторият български премиер-педераст след Филип Димитров.

18.08.2020 14:46:43

адв.Елена Гунчева

ВЕЧЕ НЕ СМЕ ОВЦЕ! НИЕ СМЕ НАРОД! 18.08.2020 Свинските и пик-ливи медии нададоха вой до небесата как протестите били освирепели и нападали майки с деца. Защо тези майки са си помъкнали децата в автомобили през протеста, естествено, няма обяснение. Или по-скоро обяснението могат да го дадат Никола Николов и Паунчо, водещи политпропагандата на първата Партия в държавата. Вече четиридесети ден българите не само протестират. Те казаха своята воля. Четиридесети ден управляващите се правят на глухи кукумявки и че не разбират какво иска народа. Вместо да се опитат да минимализират щетите, те правят грешка върху грешка, като нефелният опит за конституция, писана от потреси на правото, допълнително наля бензин в огъня. Правителството явно желае война. И не иска мира! Ситуацията е такава, че това няма как да продължи. И напрежението ще ескалира не въпреки, а заради провокациите от страна на гербоидите, които си въобразяват, че с черен пиар и манипулации, ще успеят отново да променят мисленето на хората. Но вече не минава. Вече не сме овце! Вече не сме тулупи и негодници. НИЕ СМЕ НАРОД! МУТРИ, ВЪН!

18.08.2020 14:45:26

Анонимен

Г-н Младенов е толкова голяма фигура в българската политика,че мнението на този едва ли го интересува.

18.08.2020 14:42:49

Анонимен

За протест се иска разрешение от общината със съобщаване на маршрута.Разрешение за тия 40 -дневни протести не са нито искани нито получени,така че полицията си гледа полицейската работа,а лутащите се 20-тина младежи със знамената ще се лутат на тяхна отговорност.

18.08.2020 14:41:47

Тулуп

Ами нормално. Целта е да се стигне до ексцесии, след това Фелдфебелът да прати полюцията да тушира напрежението и същият да се пъчи победоносно, и да заяви - Аз, аз пак оправих нещата, Радев е виновен!

18.08.2020 13:48:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.