• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Йорданка Фандъкова: ГЕРБ все още няма утвърден кандидат за кмет на София

Йорданка Фандъкова: ГЕРБ все още няма утвърден кандидат за кмет на София

/КРОСС/ ГЕРБ все още няма утвърден кандидат за кмет на София. Това каза в BTV „Тази сутрин" кметът на София Йорданка Фандъкова.

Този мандат беше белязан от редица кризи, включително невиждани до сега - като COVID пандемията. Само три месеца след началото на мандата тази криза ни принуди да променим цялата си програма, да променим бюджетите си, за да можем да се справим с това голямо предизвикателство, обясни тя.

Кметът на София посочи още, че е трябвало да се справят с други не по-малки кризи - като енергийната, финансовата (инфлацията) и всички, което последва след началото на войната в Украйна. Фандъкова е категорична, че всичко това се е отразило на местната власт. Най-важното за нас, като най-големият град в страната ,беше да запазим финансовата си стабилност, посочи още тя.

Йорданка Фандъкова коментира и пренареждането на жълтите павета. Ясно е, че първият път това се случи по безобразен начин. Затова не исках да бързам с пренареждането им. Исках да съм сигурна, че фирмата има капацитета да го направи по най-добрия начин. Направихме работна група, която предложи допълнение в технологията, за да бъде запазена тази културна ценност, поясни тя.

Кметът на София посочи още, че около 30% настилката вече е поставена. Това свата под непрекъснато наблюдение и строг контрол, посочи Фандъкова и допълни, че самата тя минава от там инцидентно и изненадващо, за да следи работата. Паважът се сортира там на място, така че паветата да бъдат с еднаква големина, допълни тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.