• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Засилен трафик, прегрели коли и тежки задръствания в цялата страна

Засилен трафик, прегрели коли и тежки задръствания в цялата страна
Най-натоварени са маршрутите по магистралите, както и към граничните пунктове

/КРОСС/ Засилен трафик към София и другите големи градове в последния от серията почивни дни. Продължават и проверките на „Пътна полиция". Общо над 8000 служители участват в акциите по празниците.

Най-натоварени са маршрутите по магистралите, както и към граничните пунктове - най-вече от Гърция и Турция. В района на Симитли в понеделник по обед се образува задръстване. В посока магистрала „Струма" колоната едва се движи, често спира, затапването по пътя откъм Банско стига до село Градево, а по Е-79 още от Кресна през цялото дефиле до Симитли. 500-те метра до началото на автомагистралата след Симитли се преминават много бавно заради сливането на двата потока. Има и прегрели автомобили. След поемането на трафика от "Струма" няма проблем с придвижването в посока София.

И днес ще има промени в движението по магистрала „Хемус", за да не се образуват задръствания. В тунел „Топли дол" ще се обособят две ленти в посока София и една за Варна. През „Правешки ханове" ще има две ленти в посока София и ще се ограничи движението за Варна.

Огромна тапа се е образувала и на АМ "Тракия" в посока София. Задръстването е в района на Пазарджик, около 90-и километър. Автомобилите се движат изключително бавно по аутобана. В следобедните часове движението беше абсолютно блокирано в участъка между Пловдив и София, сигнализираха зрители на NOVA.

Източник:"Фокус"/БГНЕС

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.