• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

С Qatar Airways сега можете да пътувате и до Букурещ – от днес авиокомпанията лети отново до София

С Qatar Airways сега можете да пътувате и до Букурещ – от днес авиокомпанията лети отново до София
През лятото 4 полета на седмица, изпълняявани с Airbus A320, ще свързват пътешествениците от България със света

 

/КРОСС/ От днес Qatar Airways отново изпълнява полети от и до София. Лятото полетите ще бъдат 4 на седмица, с кацане в Букурещ. Маршрутът ще бъде опериран с Airbus A320, предлагащ 12 луксозни нови и изцяло трансформиращи се в легла кресла в Бизнес класа и 120 места в кабината на икономическа класа. В допълнение към екзотичните дестинации, които авиокомпанията обслужва, пътуващите ще могат да резервират и удобните и изгодни полети между София и Букурещ. Цените на www.qatarairways.com започват от 89 EUR. След 25 октомври 2020г. Qatar Airways възстановява предишното си разписание - 11 директни полета София - Доха седмично.

Изпълнителният директор на Qatar Airways Group, Негово Превъзходителство г-н Акбар Ал Бакер каза: "Развълнувани сме от възобновяването на нашите редовни полети до София. По време на пандемията, нашата авиокомпания стана най-големият световен превозвач, с пролетени над 50 милиона километра и прибрани над 1.8 милиона пътници у дома с около 15,000 полета по време, когато почти нямаше опериращи авиокомпнии. Това ни позволи да натрупаме ненадминат опит в обезпечаването на безопасни и надеждни полети, необходими още повече в тези несигурни времена. Гарантираме прилагането на най-високите стандарти в новите международните летищни процедури, както и в новите мерки за безопасност и хигиена на борда. Станахме авиокомпанията, на която пътуващите от цял свят се довериха по време на тази криза и ще продължим да гарантираме най-сигурното и надеждно преживяване за нашите пътници."

Qatar Airway взе още по-сериозни мерки за безопасността на пътниците и екипажите. Бяха въведени и допълнителни мерки като освен ръкавици, маски и очила, стюардият състав носи лични предпазни костюми на борда. Направихме и промени в обслужването на борда с цел намаляване на взаимодействието между пътници и екипаж. Всички пътници трябва да носят маски. В сила са специални правила и условия за всички съществуващи и нови резервации, за да може всеки, който има или планира да закупи билет да бъде спокоен за пътуването си и за вложените средства. Сред условията са: безплатни промени на датите и дестинацията за пътувания до 31 декември 2020г. Билетите до тази дата са с валидност две години, вместо стандартната едногодишна валидност и други, които можете да проверите на www.qatarairways.com/RelyOnUs.

Разписание на полетите до 23 октомври:

Полетите Доха - София и София - Доха през Букурещ са в дни понеделник, сряда, петък и неделя
Доха (DOH) - София (SOF) QR219 излитане 07:20ч., кацане 14:20ч.
София (SOF) - Доха (DOH) QR220 излитане 15:50ч., кацане 22:30ч.
София (SOF) - Букурещ (OTP) QR220 излитане 15:50ч., кацане 16:55ч.
Букурещ (OTP) - София (SOF) QR219 излитане 13:15ч., кацане 14:20ч.

Националният превозвач на Катар спечели доверието на пътници, правителства, бизнеси и летища в целия свят. Наложи се като доверен партньор и много социално отговорна структура. С възстановяването на всички възможни за опериране маршрути и засилване на партньорства, Qatar Airways е отдадена на това да продължи да развива мисията си да бъде авиокомпанията, на която пътуващите могат безусловно да се доверят.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.