• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Защо Рент а кар услугите в София стават все по-популярни

Защо Рент а кар услугите в София стават все по-популярни

/КРОСС/ София е една от най-старите столици в Европа и има какво да предложи на своите жители и туристи. С богата история и разнообразен културен произход, тя е най-големият и най-привлекателен град в страната от различни гледни точки. Разхождайки се по улиците на града, можем да се насладим на забележителни сгради, артефакти и ресторанти с вкусна храна. Историята му е повече от 7000 години, но въпреки това успешно съчетава традициите с модернистичен и столичен начин на живот.

Градският транспорт в София е разнообразен, но все пак, много хора избират да наемат кола под наем пред това да чакат по спирките. Една от главните причини отдаването на рент а кар да е толкова популярно, е именно динамичният начин на живот, който е обвързан с натоварен трафик. Много живущи в столицата предпочитат да нямат собствен автомобил, а да наемат кола, когато ще пътуват извън града или имат нужда от превоз за важна бизнес среща или по-специални събития.

Друга причина за честото наемане на рент а кар в София, е че тя е предпочитана локация от голям брой чужденци, които работят или учат в града и нямат собствено превозно средство. Успокояващо е да знаем, че толкова много чужденци намират София за приятно място. Живеейки в столицата, можем да се насладим и да усетим красотата на всичките четири сезона, а местоположението ѝ е превъзходно, ако сме любители на природата. Градът е сгушен в подножието на планината Витоша, която предлага много красиви гледки и пътеки за дълги разходки.

Столицата разполага с голям брой забележителности, като места за отдих, катедрали, паметници, спортни зали и още много разнообразни възможности за посещение и развлечение. Точно поради тази причина, София привлича целогодишно много туристи, които се нуждаят от рент а кар за своя престой. Най-голямото и натоварено летище в България, също се намира само на 10 км източно от центъра на София. Това е доста малко разстояние в сравнение с други столици и прави придвижването до града наистина бързо. То обслужва около 7 милиона пътници годишно. В близост до летището има широка гама от коли под наем, които очакват своите наематели. Там ще открием икономични и хибридни автомобили, луксозни SUV 4x4 джипове, бусове и още много рент а кар модели. Разбира се, ако искаме да наемем кола веднага след кацането си, то по-добре ще е да направим резервацията си онлайн, така ще сме сигурни, че няма да чакаме на опашката за рент а кар напразно.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.