• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Красимир Стойчев: Искам да изградя самостоятелна Здравна каса за софиянци

Красимир Стойчев: Искам да изградя самостоятелна Здравна каса за софиянци

/КРОСС/ „Проблемите на София не са политически, те са технологични. Трябва да поставите кандидатите на позиция да кажат каква визия за София имат и как си приличат. Това заяви Красимир Стойчев - кандидат-кмет на София от "Партия на Зелените", в предаването „Твоят ден" по NOVA NEWS.

За приоритетите си той обясни, че първо ще направи мораториум върху новото строителство в Югозападна София. „Стойността на имотите там започва да пада, защото е ужасно", каза Стойчев. Той обясни, че ще преобразува индустриалните зони в зони за жилищно строителство и в североизточна София да се изгради новото сити на града. Желанието му е да изгради самостоятелна софийска здравна каса за столичани. Стойчев запита защо полицията в София не е подчинена на кмета и защо няма полицейско управление във всеки район на столицата.

Запитан какво най-много го притеснява в София сега, той отговори, че бизнесът си е бизнес, но бетоновият възел може да отиде извън града. „За година мога да променя трафика в София с анализ и пренасочване", обясни той и каза, че има софтуери, с които може да се анализира и рационализира движението в града.

В коментар на репликата, ако е било просто, защо не е свършено, той каза: „не знам". За него и медицинското обслужване е просто и запита ако поликлиниките и общинските болници се обединят в холдинг, дали няма да е по-просто. „Градът е направен, за да е комфортно на хората, ние не мислим за комфорт, мислим за странни идеи", каза Стойчев.

„Ако политическите машини ги няма, аз не съм притеснен въобще. Мога да ви кажа много силно име, но той е едва на 3-то място в листата на ГЕРБ, това е Любо Минчев. Той е експерт по хардуера, аз съм експерт по софтуера", обясни Стойчев.

„Имам две 11-годишни прекрасни деца и се притеснявам, че някой ден ще кажат: „Татко, защо ни остави този батак". Колкото повече човек остарява, толкова по-малко го е страх", обясни Красимир Стойчев мотивите си да се включи в кметската надпревара.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.