• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

МВР може да не допусне някои хора да влязат в София

МВР може да не допусне някои хора да влязат в София

/КРОСС/ Няма засилено движение по пропускателните пунктове на София днес. В късните часове на деня и утре обаче се очаква трафикът към столицата да се увеличи. Полицията започва сериозни проверки на декларациите на влизащите в столицата. При несъответствие ще бъдат налагани санкции, предава БНР.

Прибирането в столицата ще става през двата прозореца, разрешени за преминаване през КПП-тата около града между 6 и 8 сутринта и между 18 и 20 часа вечерта.

Въпреки това полицията ще проверява декларациите на искащите да влязат в София хора. Ако се установи несъответствие между написаното на излизане и на влизане от града, нарушителите ще бъдат санкционирани. Това обаче ще отнеме време, тъй като събраните декларации по пропускателните пунктове в София са хиляди.

От МВР обясниха още, че мерките ще бъдат изключително сериозни, като ще се гледа внимателно на всеки отделен водач и хората, пътуващи в отделните автомобили.

Не е изключено да има и хора, които няма да бъдат допуснати да влязат в София.

Най-активно от вътрешното министерство очакват при пропускателните пунктове на АМ „Тракия", АМ „Хемус" и в района на Владая.

Спокойна е обстановката към този час в кварталите „Факултета" и "Филиповци", няма регистрирани инциденти и през изминалата нощ в двата квартала.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Каквато и да е системата за ограничаване всичко опира до собственото самочуствие,че лошото се случва само на другите. Някои хора се мислят за безсмъртни,но са опасни за мнозина други.

20.04.2020 06:52:53

Анонимен

Хич да не се връщат! Това са безотговорни боклуци, истински тъпаци, заради които много хора ще се заразят. Скапани нещастници!!! Ще се радвам да си получат заслуженото, заради безхаберното си поведение.

19.04.2020 21:11:11

Анонимен

Столичани на бунт: Искаме промяна. Утре ще умираме като кучета на улицата . Десетки столичани протестираха срещу ограничителните мерки в борбата срещу COVID-19. Граждани излязоха на различни места в София, за да изразят своето недоволство.

19.04.2020 15:31:34

До долния Анонимен

а ти кво искаш бе куре сплескан? да ги оставят в провинцията ли бе? естествено, че ще се пътува като се спазват мерките. ХОРАТА НЕ СА ЗАТВОРНИЦИ, в каквито хунтата ни превърна...

19.04.2020 15:31:12

Анонимен

Не е изключено да има и хора, които няма да бъдат допуснати да влязат в София...т.е. болшинството ще си влязат. Защото се оказа, че масово са заминали да празнуват, въпреки забраната! По-правилно щеше е, да не е изключено да има хора, които ДА бъдат допуснати да влязат в София!!! Иначе големи приказки. Сега ще върнат 20-30 коли и са дъ бест.

19.04.2020 14:24:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.