• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Никола Вапцаров призова Васил Терзиев на дебат за София

Никола Вапцаров призова Васил Терзиев на дебат за София

/КРОСС/ Предложеният от Изправи се България за обща лява кандидатура за кмет на София Никола Вапцаров призова кандидатът на ПП-ДБ и Спаси София Васил Терзиев на дебат, в който да изложат вижданията си за бъдещето на София.

Във фейсбук публикация Вапцаров се обърна към опонента си:

" Ако имат критики към нашите предложения и приоритети, нека това да стане на публичен дебат между кандидатите за кмет. Призовавам г-н Васил Терзиев да не бърза да бута паметници построени от дядо му, а да изложи вижданията си за бъдещето на София. Ако го е страх от сблъсък, може да прати и някой агент да го представлява."

Повод за поискания дебат стана отговор от страна на Борис Бонев от Спаси София, който критикува идеята на Изправи се България за безплатен градски транспорт, която Никола Вапцаров анонсира в свое телевизионно участие в понеделник. В коментара си Бонев задава въпроси за финансирането на инициативата с увеличаване на данъци и орязване на разходи, на което Никола Вапцаров отговаря, че счита за несериозно и махленско кандидати за местната власт да решават бъдещето на София във фейсбук постове.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Филип

Кандидатурата на Васил Терзиев е напълно компрометирана от неговото минало. Не може и не бива да бъдат допускани в политиката на България още хора свързани с ДС.

20.08.2023 23:39:12

Асен

Терзиев не може да си каже името вече, та камо ли на дебати за бъдещето на София да участва.

15.08.2023 21:19:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.