• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Насладете се на богат съраунд звук и ясен диалог с HT-S400 – нов саундбар от Sony с мощен безжичен субуфер

Насладете се на богат съраунд звук и ясен диалог с HT-S400 – нов саундбар от Sony с мощен безжичен субуфер

/КРОСС/ •             Съраунд звук с качество като в кино салон благодарение на технологията S-Force PRO Front Surround

•             X-Balanced Speaker и Separated Notch Edge технология за по-ясни гласове и диалог

•             Дълбок и мощен бас от безжичния субуфер с голям 160mm високоговорител

Sony представи 2.1-каналния субуфер HT-S400, който може да превърне всяка всекидневна в кино салон с висококачествения си съраунд звук. Независимо дали гледате най-новите филми, стриймвате любимото си предаване или слушате музика, HT-S400 ви осигурява незабравимо аудио изживяване благодарение на използваната технология S-Force PRO Front Surround, функции за по-ясен диалог и 330W изходна мощност.

Да имате съраунд звук у дома е вече лесно

С HT-S400 потребителите чуват звука от всички посоки благодарение на висококачествения Dolby® Digital звук и уникалната технология на Sony за виртуален преден съраунд S-Force PRO Front Surround. Пресъздавайки съраунд звук с качество като в кино салон, саундбарът пренася зрителите директно в центъра на събитията, докато те гледат своите любими филми. Само с помощта на предните високоговорители уникалната технология на Sony за дигитална обработка на звуковото поле позволява възпроизвеждането на виртуално съраунд поле.

Насладете се на по-ясен звук и диалог благодарение на уникалния X-Balanced Speaker и технологията Separated Notch Edge

Предните високоговорители са от типа X-Balanced Speaker, които се характеризират с уникална правоъгълна форма за максимална площ на диафрагмата. По този начин се намалява и нежеланото движение на възбудителя, без това да се отразява върху звуковото налягане и така се постига чувствително по-малко изкривяване на звука и по-ясен диалог.

Технологията Separated Notch Edge, използвана при X-Balanced говорителите, подобрява симетрията на вертикалната амплитуда, която е изключително важна за постигането на ясно качество на звука. Това се постига, като се използват стратегически разположени прорези по ръба, които помагат за по-добър контрол върху напрежението от вътрешната и външната част на ръба на диафрагмата. С тези две функции вече никога няма да пропуснете нито дума, дори и в сцени с шумна надпревара с коли или едва доловим напрегнат тих разговор.

 

Богат басов звук

Саундбарът се предлага с мощен безжичен субуфер с голям 160mm високоговорител, който възпроизвежда по-дълбок и богат бас. Безжичният субуфер прави по-въздействащо всичко, което потребителите гледат и слушат. Вече можете да усетите всеки гръмотевичен тътен и всеки дълбок басов ритъм.

Безпроблемно свързване с BRAVIA™

Свързването на HT-S400 към телевизор Sony BRAVIA TV е бързо и лесно. Благодарение на интегрирания потребителски интерфейс настройките на саундбара автоматично се появяват в менюто за бързи настройки на вашия телевизор BRAVIA за лесно управление на настройките и силата на звука  от дистанционното управление на телевизора.

За да се сведе до минимум хаосът от кабели, саундбар HT-S400 е разработен така, че да приема аудио от телевизори BRAVIA лесно по безжичен път .

Приятно и интуитивно потребителско изживяване

Саундбарът е разработен с идеята да предостави на потребителите интуитивно управление с помощта на опростено дистанционно, което се побира лесно в ръката. Също така осигурява лесен достъп до „Гласов режим“ за по-ясен диалог и „Нощен режим“ за случаите, когато искате да гледате телевизия без да събудите останалите у дома.

На OLED дисплея на саундбара с един поглед получавате информация за състоянието на функционалностите, достъпни от дистанционното управление, като източник на входящ сигнал, сила на звука, настройки на звука.

С мисъл за устойчиво развитие

Продуктите на Sony са разработени не само да осигуряват отлично качество на звука, но и с мисъл за опазването на околната среда. Рециклираната пластмаса, използвана за задния панел на субуфера на HT-S400, е оригинална разработка на Sony и е резултат от дългогодишни проучвания, чиято цел е да гарантира, че всички използвани устойчиви материали отговарят на строгите критерии на Sony за качество на звука. Използването на тези материали отразява ангажираността на Sony към ограничаването на негативното въздействие върху околната среда на продуктите и практиките на компанията .

За повече информация, моля посетете: https://www.sony.co.uk/electronics/sustainable-audio.

Цена и наличност

Саундбар HT-S400 ще бъде наличен от април 2022 г. на очаквана крайна продажна цена 499 лв.

За повече новини от Sony, посетете: www.sony.eu/presscentre.


 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.