• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

"Подпорна стена търси камериерки"

"Подпорна стена търси камериерки"

/КРОСС/ "Подпорна стена търси камериерки" - социалните мрежи бързо родиха анекдот за скандала "Алепу". На известния Шофьорски плаж на юг от Созопол се строи хотел под прикритието на брегоукрепително съоръжение с 25 апартамента, стълби и асансьори. Община Созопол е продала земята с подкупи. За подкупите на контролните служби като ДНСК засега доказателства няма. Но инженери, архитекти и даже министър говорят, че това, което виждаме, не е това, което виждаме. Известната песен "Оставаме, оставаме" от "Оркестър без име" е снимана точно на този плаж преди 40 години.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ваалери Симеонов ни уведомява, че вината е в местната власт - прословутия вездесъщ бивш созополски кмет Рейзи. Взаимни услуги с всички власти - местни и централни. Изобщо, "навързани свински черва", дбре натъпкани с ..йна.

09.06.2020 16:23:41

Анонимен

Ето къде е заровено кучето! "Нов грандиозен скандал във ВЛАСТТА! Съпругът на говорещата само пазарджишки диалект ВЪНШНА министърка Екатерина Захариева е ГЛАВЕН проектант на подпорния хотел на АЛЕПУ!!!! Архитектурното бюро А и А Архитекти на арх. Ангел Захариев, съпруг на Захариева, е главен проектант на скандалния строеж в Алепу, за който властите упорито твърдят, че е подпорна стена за свлачище, а всъщност е голям хотел. Той се строи от близката до властта фирма Главболгарстрой, с която Захариев има дългогодишно партньорство. Необяснимата слепота на ДНСК и местните власти за безобразието в Алепу показват чадър отвисоко над инвестиционните намерения и тяхната реализация. Вероятно и поради това от Министерството на външните работи пък официално заявяват, че работата на министърката им нямала нищо общо с този скандал."

09.06.2020 16:20:03

Анонимен

Подпорна стена търси птицегледачки!

09.06.2020 15:02:08

Анонимен

Когато е била построена пречиствателната станция, свлачище не е имало! В противен случай, не биха я построили там. Въпросното свлачище се е... появило... вследствие на т.нар. сондажи, при които е била вкарвана вода в почвата. Като резултат, днес имаме свлачище, което се нуждае от укрепване а укрепването има нужда от камериерки!

08.06.2020 18:30:11

Даци

Смешно им е, но точно до това свлачище има пречиствателна станция и има реална опасност от екокатастрофа

08.06.2020 16:56:54

Анонимен

Ясно е отдавна - само играят театър! Преди години бившият кмет прегради пътя с обяснението да няма плажуващи, защото плажът е неохраняем - та да не удави някой... И даже вождът го похвали!!!

08.06.2020 11:35:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.