• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Конни надбягвания - популярен ли е този спорт у нас?

Конни надбягвания - популярен ли е този спорт у нас?

/КРОСС/ Последните месеци се оказаха истинско предизвикателство за човечеството в личен, здравен и финансов аспект. Но не само това - Covid-19 чувствително ограничи опциите ни за забавление. И точно в този момент връх взеха забавленията онлайн. Нещо повече, за много хора те се превърнаха в нещо, което няма да свърши заедно с края на пандемията.

Всъщност по-запалените потребители в мрежата знаят, че отдавна има много начини човек да се порадва на свободното си време пред компютъра, таблета или телефона. От години са налични какви ли не интернет игри, които хората могат да играят както насаме, така и с приятели.

Любопитно е, че през последната една година се наблюдава огромен ръст на потребителите най-вече на електронни спортове и по всичко личи, че хазартните личности вече предпочитат да залагат онлайн, вместо във физически обекти.

Но популярен ли е този спорт у нас?
Въпреки че в спортните среди обикновено се говори за футболни залози, конните надбягвания също представляват сериозен интерес за потребителите в България. Тази спортна дисциплина, която е популярна най-вече във Великобритания, вече е с традиции и у нас. Това си личи по увеличаващия се брой хора, които залагат както офлайн, така и все повече в онлайн букмейкърите.

А кое кара потребителите да залагат на конни надбягвания? На първо място стои интересът към този толкова интересен спорт. Той се характеризира с истинска класа и се смята, че привлича най-вече изискани джентълмени и дами. И наистина няма как тази игра да не се харесва - все пак тя се провежда с едни от най-красивите и величествени животни - конете.

Друго предимство е, че този спорт е особено вълнуващ и често състезанията търпят неочаквани обрати. Това определено повишава адреналина и тръпката от гледането.

Освен това залозите в тази дисциплина могат да донесат доста големи печалби. Разбира се, спечелените пари зависят от уменията за предвижване на залозите, а освен това винаги има и доза късмет. Въпреки това не печалбите са водещи, а цялото удоволствие от следенето на този спорт, който може да предложи наистина много на запалянковците.

Още едно предимство е, че при този спорт резултатът може да се разбере до няколко минути след залога, вместо да се чака повече от час до края на състезанието, както се случва при някои други дисциплини.

Как можем да залагаме?
За радост на потребителите, има различни възможности за залагания у нас. Всеки желаещ може да намери в интернет редица букмейкъри, които предлагат тази опция за забавление. Налични са и не малко физически обекти за целта.

Важно е да се помни обаче, че в такива моменти човек не бива да действа прибързано. Спортните залози са нещо отговорно, което носи известен риск и това винаги трябва да се има предвид при избор на уебсайт за целта.

Клиентите трябва да подбират само доказани през годините и легитимни оператори, които действат в услуга на обществото и са коректни при изплащането на дивидентите.

Добре е да се имат предвид и някои особености на конните надбягвания, като например, че конят, на който ще залагаме, трябва да е отпочинал, особено ако скоро преди това е участвал в друго състезание. Освен това жокеят, яздещ коня, трябва да има необходимия опит.

Препоръчително е също потребителите да следят и статистиката, на базата на която ще могат да прогнозират възможния край на състезанията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.