• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Smart телевизори на LG за вълнуващи спортни зрителски изживявания

Smart телевизори на LG за вълнуващи спортни зрителски изживявания

/КРОСС/ В света на спортните събития се извършва трансформация, която променя начина, по който феновете участват. Според последните проучвания¹ на LG Ad Solutions, световен лидер в областта на свързаната телевизия (CTV) и кръстосана реклама, се разбира, че има нарастващата тенденция потребителите на спортно съдържание по света да използват стрийминг услуги. Над 70% от анкетираните в САЩ, Обединеното кралство и Канада редовно стриймват спортни събития на живо, а значителна част от тях изразяват намерения да стриймват предстоящи големи спортни срещи вместо да отидат и да гледат мач на живо. При наличието на все по-удобни възможности доказателствата сочат, че стриймването на спортни събития набира популярност.

На фона на рязкото увеличаване на потреблението на спортни предавания чрез стрийминг, Smart телевизорите на LG предлагат завладяващ набор от възможности, съобразени с предпочитанията на всеки спортен фен. Налични както в платени, така и в безплатни услуги за гледане, поддържани от реклами, потребителите на LG Smart TV могат да се насладят на разнообразно спортно съдържание на големия екран за едно завладяващо и динамично зрителско изживяване, което пренася вълнението от играта директно в хола. В очакване на големите спортни събития по-късно тази година, Smart телевизорите на LG обещават да засилят изживяването, събирайки хората за сензационно спортно развлечение.

Освен множество интерактивни функции, телевизорите на LG предлагат и качество на картината, благодарение на което всеки фен, предпочел да следи спортните събития от уюта на дома си, ще изживее емоциите от играта на любимия си отбор също толкова интензивно. Ясни изображения без накъсване, Brightness Booster Max и Dolby звук, са само част от предимствата, които LG Smart телевизорите предлагат, за да повишат максимално зрителското изживяване на потребителите.
   
Създадени специално за страстните спортни фенове, Smart телевизорите на LG са снабдени и с разнообразни функции, включително Sports Portal² и Sports Alert³. Лесният достъп чрез Sports Quick Card на началния екран гарантира на потребителите сигурност, че няма да пропуснат срешите на любимите си отбори. Чрез аларма, която да напомня за предстояща среща, притежателите на LG OLED телевизор няма да пропусната нито една минута от мача. Допълнително подобрение на функцията Sports Alert за персонализирана поддръжка позволява на потребителите и да регистрират любимите си отбори.

Друга универсална функция, Room to Room Share4, използва Wi-Fi връзка за безпроблемно отразяване на съдържанието от един LG Smart TV към друг5 в друга стая в къщата, като осигурява непрекъснато зрителско изживяване, така че зрителите да не пропускат нито един момент от играта, дори когато се местят между стаите.

Потопете се в динамичния свят на спортните развлечения с бъдещи актуализации за последните иновации на LG, като посетите LG Newsroom.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.