• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Виртуалните спортове са новият хит в интернет пространството

Виртуалните спортове са новият хит в интернет пространството

/КРОСС/ Все повече спортни фенове разказват за една интересна възможност в света на спортните залози - виртуални спортове. Макар и тепърва да набират сила на родния пазар, те далеч не са нещо ново. Статистиката показва, че в Азия вече са успели да покорят сърцата на милиони фенове, а причината за този грандиозен успех се крие в чистото спортно изживяване. Виртуалните спортове, макар и да звучат футуристично, са просто красиви спортни симулации на истински дисциплини, но със значително намалено времетраене.

Една футболна среща отнема няколко минути, а спортният фен вижда само най-добрите моменти от нея и така в рамките на една реална футболна среща, той спокойно може да изгледа един цял спортен кръг. Говорейки за спортни симулации, не трябва да си мислим, че става въпрос само за футбол, тук ще открием тенис, баскетбол, автомобилни състезания, гонки с кучета, конни надбягвания, тенис на маса и още много други.

Всички използват една и съща философия - добра графика, разнообразни обрати и възможност за гледане и поставяне на залози по всяко време. За да спечелят вниманието на публиката, повечето букмейкъри закупуват лиценз за тези игри с реални отбори. Имайки предвид, че в истинските шампионати можем да имаме само един победител, мнозина ще останат разочаровани от представянето на любимия отбор. И докато в реалната класация няма толкова успехи, мнозина се пренасят във виртуалните първенства, където купата се връчва до максимум 1-2 дена и след това започва новият сезон.

За да добиете максимална представа как изглежда една виртуална футболна среща, просто си представете, че гледате футболен мач на видео игра, но вместо вие да контролирате единият отбор, оставяте и двата под контрола на компютъра. Професионалните анализатори от silent bet вече са посочили кои букмейкъри предлагат тази услуга и предоставят безплатни съвети за този вид залози.

Ако се чудите как точно се определят победителят и победеният, тогава трябва да ви запознаем с гениалната и същевременно много семпла идея. Ако в реалния свят използваме зарът за определяне на ход, доверявайки се на случайния принцип, във виртуалните спортове използваме неговия еквивалент - генераторът на случайни числа.

Неговата функция е да бълва серия от числа, с чиято помощ да се реши изхода на следващото спортно събитие. Същият не подлежи на никакви манипулации и до днес кара програмистите да открият принципа му на работа, което го прави повече от перфектен инструмент за целта. Да си представим, че имаме два отбора - по-силен и по-слаб. По-силният получава цифрови стойности от 0 до 12, докато по-слабият получава стойности от 13-20.

При стартът на срещата, генераторът започва да подава числа от интервала 0-20. Всяко число е точка за съответния отбор, а победител е този, който първи достигне 100 точки. Разбира се, целият процес е изключително бърз, но като добавим красивите графики и детайли, резултатът е налице. Silentbet поставят виртуалните спортове на челно място сред спортните фенове и почитатели на алтернативните дисциплини.

Тяхното мнение е, че тази възможност не се конкурира с реалните спортове, а по-скоро я допълва и е добър заместител, когато спортната програма е значително по-слаба. От друга страна, спортът във виртуалните симулации никога не свършва, което го прави и толкова успешен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.