• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Борисов: Президентът да каже кои пари да спрем - на полицаи или на учители

Борисов: Президентът да каже кои пари да спрем - на полицаи или на учители

/КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на инспекция с джипа. Той посети родопския град Лъки заедно с регионалният зам.-министър Николай Нанков и остро реагира на коментара на президента Румен Радев, че по време на пандемия се източват пари от държавния бюджет.

„Много бих искал, когато следващия път президентът се изказва, да каже които пари да спрем. Той казва, че се харчат много пари. Да каже: Борисов спри 15% увеличението на полицаите, увеличението на учителите, спри парите за кметовете. Да каже които пари да спрем - за хората на първа линия, за мерките 60/40, 80/20? Да спрем АМ „Хемус", защото не е важно за Варна и Търново, да спрем Монтана - Враца - Видин, да спрем АМ "Европа"? Да каже: "Спрете незабавно АМ "Струма". Харчели се пари... Изброих сигурно 5 млрд. лв", ядоса се Борисов.

"Пандемия е. Виждате другите държави в какви тежки условия са. В България с майсторско управление в момента сме добре и бизнесът работи", каза още той.

"Така хвърля едни приказки. Нека да каже кое съсловие сме облагодетелствали! 15 години бях най-стиснатият в държавата, но това даде резултат и сега харчим повече по време на пандемията", отчете още премиерът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Бате,добре управляваш по време на пандемия.Това дразни бабаита Радев,който само може да си показва голия...юмрук.

18.01.2021 15:13:03

Анонимен

Свързано с изявлението на премиера в гр. Раковски, че Великобритания вече ще гледа към България като пример следва да се самосезират психиатрите. Поне те да намерят основание, защото прокуратурата не намира никакво друго.

18.01.2021 14:22:57

Анонимен

Дебел, ти си начело на изпълнителната власт. Не си прехвърляй задълженията на някой друг. Решаваш и си носиш отговорност. Решението да е целесъобразно и след задълбочен анализ, не както ви хрумне. Тогава ще можеш да отговориш смислено на критиката, а не да кършиш стойки.

18.01.2021 14:20:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.