• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Hyundai и Paravan с автомобили за хора с физически увреждания

Hyundai и Paravan с автомобили за хора с физически увреждания

/КРОСС/ Компанията Paravan е специалист в конверсиите на превозни средства. Вече има сътрудничество между Paravan и производителя на автомобили Hyundai. Резултатът от сътрудничеството е представен вече на Rehacare в Дюселдорф (13-16 септември 2023 г.).

Основното превозно средство в конверсията им е Hyundai Staria, което предлага оптимална платформа за преобразуване като решение за водач и пътник с голямо пространство за главата за ползватели на инвалидни колички. На Rehacare в Дюселдорф двете марки представят заедно иновативната концепция за превозни средства в зала 6, щанд 6C55 и на открито.

Много функции, които вече са стандартни, като автоматично отварящи се електрически плъзгащи се врати и врата на багажника, базираната на навигация система за адаптивен круиз контрол, която автоматично настройва скоростта спрямо топографията на пътя и режимът за преглед на пътниците осигуряват значително повече безопасност и комфорт. Височината на превозното средство от 1,99 метра осигурява удобно влизане и излизане за ползватели на инвалидни колички и пътници.

„Новият Paravan Hyundai Staria съчетава функционалността на превозно средство, достъпно за инвалидни колички, със съвременен дизайн на автомобила", казва Роланд Арнолд, основател и управляващ директор на Paravan-GmbH - „С тези функции превозното ни средство отговаря на всички изисквания за модерно превозно средство, достъпно за инвалидни колички и е в интересен ценови сегмент."

За да се осигури необходимото пространство за главата от 1,40 метра, подът на автомобила в Staria е свален от A до C колона. Резултатът е просторен и безпрепятствен интериор на автомобила с височина 1,40 метра, в който освен за инвалидната количка има място и за ред седалки за трима души.

Модерният ван с голям капацитет е гъвкаво приспособим и може да бъде оборудван и с касетна конзола за повдигане/трансфер. По желание и в зависимост от симптомите са възможни допълнителни индивидуални настройки. Независимо дали в системата за задвижване и кормилно управление Space Drive ще се използва с подходящите входни устройства, леко управление, газов пръстен или различни механични ръчни устройства за управление на газта и спирачката.

В зависимост от нуждите, автомобилът може да бъде индивидуално оборудван със сензорни и гласови контроли, произведени от Paravan, които в допълнение към основните функции управляват и вторични функции като мигачи, клаксон, светлини или дори електрически сенник. Възможно е също така да се оборудва универсалното многофункционално копче MultiMote на волана.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.