• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

По-добрият начин за работа от вкъщи - Sony представя безжичния високоговорител SRS-NB10

По-добрият начин за работа от вкъщи - Sony представя безжичния високоговорител SRS-NB10

/КРОСС/

- Насладете се на висококачествен звук, който е само за вас с високоговорител с пълен честотен обхват
- Позволете на вашия глас да бъде чут, дори когато у дома е шумно, благодарение на технологията за прецизно улавяне на гласа Precise Voice Pickup
- Насладете се на лекия и удобен дизайн, който позволява SRS-NB10 да бъде носен цял ден
- До 20 часа живот на батерията и устойчив на пръски дизайн с клас на защита IPX4

С представянето на новия безжичен високоговорител SRS-NB10 Sony има за цел да направи работата от дома още по-лесна. С дизайн, който приляга върху раменете, SRS-NB10 ви позволява да участвате в конферентни връзки, да слушате музика и да се разхождате безпроблемно през целия ден.

 

 

Ясен звук
Независимо дали работите от дома или от офиса, често се случва да се сблъскате с разсейващи фактори или фонов шум, който желаете да елиминирате за качествени виртуални срещи. SRS-NB10 е специално разработен за онлайн конферентни разговори, за да провеждате всяка среща удобно и лесно.

SRS-NB10 е високоговорител с пълен честотен диапазон, който е насочен нагоре, за да може звукът да е оптимизиран само за вашите уши. Пасивните излъчватели, вградени в задната част на тялото, усилват баса, за да гарантират добре балансиран звук. Можете да чуете всяка дума ясно и при слаба сила на звука, дори и с други хора в стаята, така че не се налага да се притеснявате, че разсейвате своите колеги, съквартиранти или семейство.

SRS-NB10 ви позволява да се насладите на ясен и качествен звук за разговорите, които са важни. Независимо какво се случва около вас, вашият глас ще се чува ясно благодарение на технологията за прецизно улавяне на гласа Precise Voice Pickup Technology. С два висококачествени насочени (beam) микрофона и усъвършенствана обработка на аудио сигнала, SRS-NB10 минимизира обратната връзка и ехото, като същевременно осигурява кристално качество на звука за гласа на човека или хората в разговора.

Можете лесно да управлявате микрофона, докато сте в конферентен разговор, само с едно натискане на бутона за заглушаване на микрофона MIC Mute . Също така можете лесно да управлявате силата на звука до комфортното за вас ниво само с докосване на бутоните за сила на звука, разположени отстрани на високоговорителя SRS-NB10. Докато слушате музика, можете да пускате и спирате на пауза само с докосване на бутона директно върху яката на високоговорителя.

Работете цял ден, носете цял ден
SRS-NB10 не е създаден само за работа. Безжичният високоговорител тип яка е лек и удобен, приляга сигурно около врата и върху раменете ви, за да може да го носите продължително без прекъсване, дори и след като приключите работа. От първата среща до музиката, която си пускате, докато готвите вечеря, SRS-NB10 е удобен за носене през целия ден.

Гъвкавата лента на гърба ви позволява да откриете идеалната за вас форма. Освен това дизайнът с открити уши ви позволява както да слушате работните разговори, така и да чувате какво се случва около вас.

Мощен и практичен
Дори работохолиците няма защо да се притесняват за живота на батерията. SRS-NB10 е готов да поеме цял ден бизнес разговори, плейлисти, телевизионни предавания и още много други задачи. Благодарение на дългия живот на батерията до 20 часа вие сте готови за действие, независимо в колко виртуални срещи се налага да участвате. Ако въпреки всичко батерията ви започне да пада, само с едно 10-минутно бързо зареждане получавате до един час допълнително време за работа или игра . SRS-NB10 е съвместим и с USB Type-C ®.

SRS-NB10 предлага Multipoint Connection , което означава, че можете да свържете две устройства едновременно, като например вашия лаптоп и смартфон. Ако получите работно обаждане от лаптопа, докато слушате музика на своя смартфон, можете да приемете обаждането само с едно натискане на бутона Play/Call от лявата страна на яката на високоговорителя. Когато разговорът приключи, можете да се върнете към своя любим плейлист без да е необходимо повторно свързване.

Устойчивият на пръски дизайн с клас на зашита IPX4 ви позволява да се насладите на своите любими предавания и песни, дори и докато вършите ежедневните си домакински задачи като миенето на съдове.

Високоговорителят тип яка осигурява ясен звук само за вас, дори и при ниски нива на звука. Свържете със своя телевизор , смартфон или плейър през технологията Bluetooth® и се насладете на любимите си филми, предавания и плейлисти без да притеснявате своите съседи, съквартиранти или други членове на семейството.

Красив изчистен дизайн
С SRS-NB10 ще изглеждате стилни на видео разговорите. Той има елегантен и изчистен дизайн, който се допълва от използваните първокачествени платове. Покритите с плат високоговорители придават на яката висококачествен луксозен вид и усещане. SRS-NB10 се предлага във вариант въгленово сиво или бяло.

SRS-NB10 е създаден да е не само стилен, но и екологичен. Пластмасата съставлява по-малко от 10% от използвания за опаковане на SRS-NB10 материал, което отразява ангажираността на Sony към ограничаването на негативното въздействие на продуктите и практиките на компанията върху околната среда.

SRS-NB10 ще бъде наличен от септември 2021 г. на цени от приблизително 229 лв.

За продуктовите спецификации, моля посетете:
https://www.sony.bg/electronics/bezzhichni-tonkoloni/srs-nb10

За още новини от Sony, посетете www.sony.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.