• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Google Stadia Cloud Gaming вече е наличен на най-новите smart телевизори на LG

 Google Stadia Cloud Gaming вече е наличен на най-новите smart телевизори на LG

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обявява наличието на облачната услуга за игри на Google - Stadia - на своите смарт телевизори, работещи с webOS 5.0 и webOS 6.0 в двадесет и две държави. Вградената поддръжка на геймплея на Stadia на LG Smart TV помага да се осигури незабавен достъп до игри от висок клас с поддръжка за изключителна графика и честота на кадрите на иновативни дисплеи.

Магазинът на Stadia вече е на разположение за изтегляне от LG Content Store във всички 22 страни, в които Stadia е налична към момента. Той включва над 200 популярни игри като Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin's Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldur's Gate 3, както и достъп до нарастващ списък с безплатни игри и демота, които могат да се играят само със съвместим контролер и не изискват изтегляне. Абонаментът за Stadia Pro предлага нарастваща библиотека от над 30 игри, които да заявите и играете. Нови заглавия се добавят всеки месец, а потребителите имат достъп до ексклузивни отстъпки за игри и допълнително съдържание. С поддръжката на Stadia за до 4K HDR графика и 60 FPS геймплей плюс потапящ 5.1 съраунд звук, LG Smart TV са идеалният избор за тези, които търсят върховно гейминг изживяване, без да се налага да купуват отделна конзола или скъп компютър за игри.

Сред гамата на LG Smart TV, телевизорите LG OLED предлагат несравнимо игрово изживяване със Stadia. Вече любими сред геймърите по целия свят, LG OLED телевизорите са идеални за шутъри от първо лице, стратегии в реално време или състезателни игри, като гарантират безупречно HDR качество на картината, дълбоко черно и прецизни цветове благодарение на своите самосветещи пиксели. Нещо повече, бързото време за реакция на LG OLED от 1 ms и изключително ниското забавяне на входа без загуба на качество на картината дават на играчите предимството, от което се нуждаят, за да побеждават всеки път.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.