• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Смарт телевизорите LG ще поддържат Stadia CLOUD гейминг към края на 2021 Г.

Смарт телевизорите LG ще поддържат Stadia  CLOUD гейминг към края на 2021 Г.

LG смарт телевизорите ще предлагат изключителното гейминг изживяване Stadia заедно с потапящ 5.1 съраунд звук за Stadia Pro през втората половина на годината

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обявява планирано партньорство с Google, за да включи Stadia в най-новите си смарт телевизори с webOS през втората половина на тази година. След като Stadia е налична в Google TV, LG ще бъде първият производител на телевизори, който изцяло поддържа геймплея чрез webOS.

LG демонстрира стремежа си да поддържа първокласни игри на своите модерни дисплеи, които са още по-завладяващи с поддържането на 4k и 5.1 съраунд звук за потребителите на Stadia Pro. Stadia при LG телевизорите ще им позволи да играят популярни игри като Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin's Creed: Valhalla и Watch Dogs: Legion само с контролер на Stadia и без да се изисква допълнително инсталиране на хардуер или игри.

LG планира да пусне новата услуга през втората половина на 2021 г. на смарт телевизорите като приложение за изтегляне от LG Content Store в страните, където е налична Stadia. Вече тя предлага над 130 игри, като редовно се добавят и други. Те могат да бъдат закупени поотделно, а геймърите имат възможност да поискат редица игри, които да се играят безплатно, с абонамент за Stadia Pro, включващ ексклузивни отстъпки и резолюция до 4K. Вълнуващата игра със завладяващ 5.1-канален съраунд звук и поддръжка на до 4K HDR и 60 FPS прави платформата Stadia завладяващ избор за всеки, който търси страхотно гейминг изживяване, без да е необходима скъпа, специална конзола за игри.

Що се отнася до игрите, трудно е да се надмине усъвършенстваната комбинация от Stadia и телевизорите LG OLED. Самосветещите пиксели на LG OLED осигуряват най-доброто в класа HDR качество на картината с наситено черно и изключително точни цветове. LG е първата компания, която пусна 4K OLED телевизори с възможност за HDR през 2015 г., а съдържанието - както стрийминг, така и външно - се възползва от бързото време за реакция на дисплея от 1 ms и изключително ниското забавяне на действието, без никаква загуба в качеството на картината.

„Поддържането на Stadia на LG телевизорите е нашият ангажимент към потребителите, тъй като игрите са все по-важна характеристика, очаквана от притежателите на LG TV", сподели Лий Санг-лу, старши вицепрезидент по корпоративна бизнес стратегия в LG Electronics Home Entertainment Company. „Stadia променя начина, по който хората имат достъп до любимите си игри, а осигурявайки съвместимост с webOS, поемаме и ангажимент към платформата."

Идеалните за игри LG OLED телевизори, новите LG QNED Mini LED модели (с квантовата технология на компанията NanoCell и мини LED подсветка) и усъвършенстваните телевизори LG NanoCell ще бъдат показани във виртуалния щанд на LG по време на CES 2021.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.