• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Сергей Станишев: Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, ровим по дъното

Сергей Станишев: Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, ровим по дъното

/КРОСС/  Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, защото в противен случай ще продължим да ровим по дъното", каза лидерът на ПЕС и евродепутат от БСП Сергей Станишев в BTV „Тази сутрин". Той е категоричен, че лидерът на левицата трябва да понесе отговорността си за ниския резултат на предсрочните избори.

БСП е на историческото си дъно, на пета позиция. В тази ситуация този въпрос автоматично се решава, защото когато предлагаш едно и също няколко пъти поред и хората казват, че не го харесват, значи трябва нещо да промениш, каза Станишев. Той допълни, че познава бивши симпатизанти на левицата, които сега са гласували за „Продължаваме промяната" заради пенсионната политика на Асен Василев.

БСП изпадна в една шизофренична ситуация, когато каза „Ние сме против санкциите срещу Русия", но участват в правителство, което ги наложи, каза още лидерът на ПЕС.

Станишев вече обяви, че няма да се кандидатира за нов мандат като лидер на Партията на европейските социалисти. Не ми е безразлично бъдещето на БСП и левицата, ще помагам БСП да се възстанови, защото това унизително положение трябва да бъде прекратено, каза той.

Четвърти избори за 18 месеца е скандално. Това е тежка диагноза за българската политическа система. Хората чакат партиите да формират коалиции, каза Станишев. Той допълни, че партиите в момента играят „ритуален танц", при който всеки обвинява другия, че не е формирано правителство. Хората очакват да се решат най-острите им проблеми и затова е нужен работещ парламент, партиите са длъжни да си говорят по някои теми, каза още той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Кондарев

Много точен коментар за Станишев и компания.

06.10.2022 05:33:45

Анонимен

Идиот. И през ум не му минава, че разпада на БСП започна от него. Безхарактерен и страхлив глупак. В резултат на слабото, но за сметка на това крадливо управление на тройната коалиция, БСП загуби лице. След това се отказаха от идеологията и това ги направи никой и нищо. Вътрешнопартийното им боричкане е по-активно от дейността им. Ако наистина са системна партия би следвало смяната на лидера да не се отрази на дейността. И е нормално Нинова да подаде оставка, но ако дойде някое говно от типа на Първанов, добрев или същият този Станишев, ще стане по-зле.

05.10.2022 18:00:49

Анонимен

Луканов, Добрев, Първанов и ти, а сега и Нинова сте хората, които заровихте БСП на дъното, всичко останало е следствие от унищожителната ви дейност.

05.10.2022 09:39:54

Анонимен

Боклук

05.10.2022 09:20:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.