• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Деница Сачева: Има достатъчно голяма приемственост в служебния кабинет

Деница Сачева: Има достатъчно голяма приемственост в служебния кабинет

/КРОСС/ Има достатъчно голяма приемственост в служебния кабинет. Четирима от министрите бяха от сегашното правителство, а двама бяха заместник-министрите. Министри на ГЕРБ в този кабинет няма. Това каза депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Как ще продължат отношенията с ПП-ДБ в следващия парламент зависи от това какво ще се случи на 9 юни. „То не зависи от това ГЕРБ да прави някакви отстъпки и ГЕРБ да продължава нещо да променя, защото ние направихме достатъчно отстъпки и показахме достатъчно добра воля и търпение, но вече всичко е в ръцете на колегите от ПП-ДБ. Те трябва да проявят малко повече смирение и разум, защото ние не можем повече да сме принуждавани да работим за такъв парламентарен анархизъм затова, че всички институции трябва да бъдат разрушени затова, че всички хора с опит от институциите трябва да бъдат изгонени, да има забранителни списъци за хора, които могат да управляват. Това не е наш стил и няма да бъде", обясни още Деница Сачева.

Според нея цялата фиксация върху МВР в контекста на изборите е повече от абсурдна.

Калин Стоянов е неприемлив за ПП-ДБ поради няколко причини, обясни тя. По думите й той е професионалист и не се поддава на политически натиск. „Бойко Рашков назначава съпругата на Мартин Божанов в ГДБОП и само няколко седмици по-късно Калин Стоянов, независимо че е назначение на Бойко Рашков, уволнява тази жена. Когато Кирил Петков иска от г-н Стоянов заместник-министърът да поеме изборите, Калин Стоянов отказва това. Когато Асен Василев иска от него конкретен човек в РДВР-Хасково да бъде назначен на шефска позиция, Калин Стоянов отказва това. Не търсехме ли такива хора?", коментира Деница Сачева.

Най-добрият начин за противодействие на всичко, което се случва, е да има по-висока избирателна активност, смята тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.