• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

"Усетих силна болка в глава, имам леко сътресение на глава": Бившата гимнастичка Цвети Стоянова оцеля по чудо при катастрофа в София

"Усетих силна болка в глава, имам леко сътресение на глава": Бившата гимнастичка Цвети Стоянова оцеля по чудо при катастрофа в София

/КРОСС/ Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и Елизабет Методиева са пострадали при катастрофа в София. Инцидентът е станал на 28 април вечерта на оживено кръстовище в столицата, когато двете жени си тръгват от концерта на Миро.

Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен шофьор помита задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при "Г. М. Димитров" и "Драган Цанков" в "Мусагеница". Момичетата са ударили главите си при катастрофата, като Стоянова е откарана в "Пирогов".

Карахме бавно, дори се шегувахме, че по "Цариградско" се движехме с 40 км/час. На кръстовището при "Г. М. Димитров" и "Драган Цанков" минахме на зелен светофар, но в този миг видях, че срещу нас идва кола, която преминава на червен светофар. Дадох силна газ и това може би ни спаси. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много силен и тежък удар беше. Колата ми е тотал щета", разказа Методиева в "На кафе" по NOVA.

"Полицаите на мястото ни казаха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, за да удари задницата на колата ми...", добави журналистката.

"Цвети беше откарана в "Пирогов", вече е у дома си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на преглед в Окръжна болница", добави журналистката, която се надява да спре войната по пътищата и шофьорите да управляват автомобилите си със съобразена скорост.

Нямам спомен какво се случи, разказа бившата гимнастичка.

"Усетих силна болка в глава, имам леко сътресение на глава. Стресът беше по-голям от болката. Трети ден стоя в нас", разказ Цвети Стоянова. Елизабет сподели, че сънува кошмара от катастрофата втора вечер.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.