• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Психотерапевт с безплатни онлайн консултации във време на пандемия

Психотерапевт с безплатни онлайн консултации във време на пандемия

Д-р Ренета Пенчева е готова да приеме всеки чрез Viber, Messenger, Zoom

/КРОСС/ Пандемията от Covid-19, която преживяваме и наложените мерки за справяне с нея, които постепенно се засилват, ни изправят пред една сериозна непозната до сега кризисна ситуация.
Принудени сме да живеем във все по-голяма изолация и в страх, че може да се заразим, страх от това дали ще се справи здравната система, страх от смъртта.
 
Страхът е естествена емоция, която се появява при излизане от зоната ни на „комфорт". Този страх в много случаи може да е полезен за нас, тъй като ни кара да мобилизираме силите си и да намерим решения за справяне. Често, обаче той действа по съвсем различен механизъм, причинявайки скованост, паника, парализиране. В тези случаи се уврежда здравето ни, страда психиката ни, спада имунитета ни.
 
Много хора, попадайки в тази ситуация изпитват сериозни затруднения за справяне, свързани със страха от безсилието  да защитят себе си и близките си. Чувстват се объркани, уплашени, тъжни и не знаят какво да направят, към кого да се обърнат за помощ. Често се появява повишена тревожност, симптоми на депресия, провокира се появата или обострянето на панически атаки. На базата на всичко това се стига до отчаяние и страх, че няма да се справим. Появява се паника.
 
Има хора, макар и малко, които могат да контролират стреса в живита си. Други се справят по-трудно, но може да се потърсят начини за справяне и освобождаване от него.
 
Всеки вероятно си задава много въпроси относно това как да съхрани здравето си.
„Аз като лекар с дългогодишен опит, водена от своя дълг да помагам на хората в нужда, мога да съм от полза на тези от вас, които са в нужда. Осъзнавам, че в тези трудни за много хора времена, някой да ти подаде ръка, да ти даде подкрепа, че можеш да се справиш и да ти помогне да намериш пътя за това, е повече от необходимо. Това ме накара да предложа своята помощ за справяне чрез 30-минутни безплатни онлайн консултации"  - споделя д-р Ренета Пенчева.
 Консултациите се провеждат с предварително записан по телефона час. На тел.: +359 888 52 54 56

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.