• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Русия обяви неприятелските страни, България не е сред тях

Русия обяви неприятелските страни, България не е сред тях

/КРОСС/ Руското правителство утвърди списъка с неприятелски държави. България не е включена в списъка. В него влизат само Съединените щати и Чехия.

В документа се посочва, че тези две страни извършват неприятелски действия спрямо Руската федерация, нейни граждани или юридически лица. Според предвидените от Москва мерки Чехия ще може да наема за работа в своето посолство не повече от 19 руски граждани, а Съединените щати - нито един.

В първоначалната информация, разпространена от руските медии преди две седмици, броят на неприятелските страни трябваше да бъде много по-голям. Сред тях фигурираше и страната ни.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В България има отделни неприятелски на Русия медии. Например като тази, която няколко седмици напомняше за времето на излъчване на интервюто със стрелеца срещу папата, Агджа, та сакън някой да не го пропусне. Същото бе добре заучен текст, подготвен от Централа. Ако Агджа бе толкова интелигентен, с богата култура и задълбочени познания по събитието щеше да е на работа в някоя институция. Съшито с бели конци антируско платено интервю.

16.05.2021 00:18:00

Смърт на фашизма, свобода на народа!

Спаси ни само това, че Мутрата не е власт...

15.05.2021 16:04:00

Анонимен

Това не означава, че трябва да продължаваме да спим, България трябва да стане зона на мира. Трябва ясно и високо да изкрещим на нашите ПАРТНьОРИ стратегически, че ние не се боим от Русия, че ние не искаме да воюваме с нея, щото някой ни напъха в НАТО като покорен добитък. Проф. Нако Стефанов повдигна въпроса с писмо до Радев, ГЛУХО МЪЛЧАНИЕ от народ и партии и най вече от президента. Ако иска да бъде избран за втори мандат да гледа нас, а не Херо Мустафа.

15.05.2021 00:38:38

Анонимен

Гледайте и слушайте истински капацитети, не боклуци, и платени умници. Днес Вацев при Велизар Енчев , Пол Крейг Робъртс: Американската мултикултурна държава се срива-в. Поглед. Поставянето на България в оня предварителен списък беше предупреждение. Ние нямаме нито народ, още по-малко политици. Всички лейки като Майчката, Христето Иванов, Каракачана, че и Сидеров, да не говорим за такива пачаври като Цветанчо, Марешки и Спасителя Валерко, стари политически курви менящи цвета си и услугите си.

15.05.2021 00:33:47

Анонимен

браво, дано руснаците да дойдат

14.05.2021 22:19:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.