• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Един ранен при стрелба в училище в Лас Вегас

Един ранен при стрелба в училище в Лас Вегас

/КРОСС/ Един човек е ранен при стрелба в средно училище в предградие на Лас Вегас. Нападателят е избягал, информира БТА. Това е поредната стрелба в Съединените щати в последно време.

Полицията смята, че заплахата в училището е отминала. "Няма активен стрелец", каза полицейски служител.

Пълнолетен човек е бил прострелян в комплекса на училището, но извън самата сграда. Самоличността на стрелеца за момента не е установена.

В събота мъж застреля осем души, преди да бъде убит от полицай, пред търговски център в предградие на Далас. Има подозрения, че 33-годишният Маурисио Гарсия е бил свързан с десни екстремисти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

СМИТ КОЛТОВ

Е КАК САМО ЕДИН....И ТО РАНЕН , ТАМ ОБИКНОВЕННО ДОБРЕ СТРЕЛЯТ , ПА И БАЯ ЧЕСТО И НА ЕДО.???!!!

09.05.2023 22:14:18

Анонимен

Всички са потресени, всички са ужасени! Масови убийства почти без причина, извършени от деца и младежи. След американските стрелби ето че този тип агресия пристигна в Европа, в съседна Сърбия. Ще дойдат и у нас! Защо всички като слепци не виждат причините за тази болест, а те са толкова видими всекидневно и целодневно. Гледах по Диема ТВ, филм, в който през първите 10 минути бяха разстреляни между 20 и 30 човека от две банди. Разстреляни като зайци с такава лекота, като нещо съвсем нормално, а още не се знаеше кои са и защо стрелят. Десетки, стотици подобни филми се въртят по многобройните ТВ канали по всяко време на деня и нощта. Децата и тинейджерите ги консумират в огромно количество и както нямат изработени житейски и морални стандарти започват да мислят, че би било забавно да опитат тази “тръпка“! Да не говорим за видео-игрите, където децата просто за задължени непрекъснато да убиват нещо - дракони, чудовища или просто някакви противници и ситуацията става комплектна. Да убиваш се превръща в забавна игра!!! Решенията са ясни и прости, но трябва да решим, ние възрастните?!

09.05.2023 11:36:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.