• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Цончо Ганев от "Възраждане" обясни заплахата за изнасяне на колегите си от НС

Цончо Ганев от "Възраждане" обясни заплахата за изнасяне на колегите си от НС

/КРОСС/ До този протеста се стигна заради липсата на диалог, за който ние призовавахме многократно. Трябваше да има протест и той да ескалира, за да благоволи властта да приеме и да започне да говори. Това каза народният представител от „Възраждане" Цончо Ганев в предаването „Тази събота" по бТВ.

" Ако тези вътре си фантазират, че това, че имат болшинство в Народното събрание е нещо доста непрекъснато, доста надълбоко се лъжат, тъй като през днешния ден ще влезем и ще им зададем въпроси, а на следващия ден ще ги изнесем напред с краката ". Това сподели по време на митинга против зеления документ на 12 януари пред Народното събрание депутатът от „ Възраждане " Цончо Ганев.

Той е и зам.-председател на Народно събрание. В предаването „ Тази събота " той посочи, че преди да е народен представител и зам.-председател на Народното събрание той е българин и би трябвало да е измежду българите, когато показват недоволството си.

Думите се за изнасянето „ напред с крайници " той изясни по този начин:

„ 32 години наблюдавате в това Народно заседание да се цялостни и в идващия миг да си потеглят кой от кой по-голям народен изменник.

32 години виждаме нашата страна в какъв крах. След години наред в така наречен Европейски съюз България не престава да е най-бедната страна, с помощта на хората, които през всички тези години са били вътре в това Народно събрание, приемали са национални закони, които са равносилни на национално изменничество.

Крайно време тези хора да бъдат изгонени от там, откакто не желаят да си потеглят, откакто хората даже отхвърлят да гласоподават ". По думите му депутатите и зам.-председателите на Народно събрание не би трябвало да си фантазират, че са на по-особена позиция.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какво си въобразяват някои индивиди? Нахалството и простотията са безгранични!

15.01.2022 22:25:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.