• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Валери Симеонов: За оставка не може да става и дума

Валери Симеонов: За оставка не може да става и дума

/КРОСС/ Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската революция имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е съгласен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вариант на червените кхмери. Това е нещо като възроден 9-ти септември. Хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката омраза. Това заяви в студиото на „Здравей, България" Валери Симеонов, лидер на НФСБ, зам.-председател на Народното събрание.

Той коментира исканата оставка на председателя на Народното събрание - Цвета Караянчева, както и нашумялото изказване в Лом относно протестиращите и метрото. Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Борисов. Тое мое, ваше и на всички граждани. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея, каза Симеонов.

Според лидера на НФСБ президентът Радев е "вечно сърдитото дете, което тропа с крака".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ясен

Абсолютно сьм сьгласен с коментара по долу. Бьдеща политическа мьрша, за сьжаление има 6 месеца да си навьржи още далавери, комисиои

30.09.2020 12:20:54

чака

ДРУГАРЮ Анонимен - ти ПАРТИЗАНИН ли си ???/някаква особа без име/

30.09.2020 12:13:59

Анонимен

Симеонов, ти си политическа плюнка. Вярно е, мразя те, но не заради теб самият - идиоти колкото щеш. Мразя те защото си вреден за страната, защото се изживяваш като незаменим, а си доказано негоден, мразя те защото такива като теб обсебват понятия като патриот и патриотизъм и и с поведението си ги правят мръсни думи. Вие сами се хвалите защото вече всички останали ви псуват. Караянчева като е стойностна защо не заби един шамар на Борисов за изказаното от него мнение за нея. Няма как да си стойностен като политик, ако нямаш човешко достойнство. Карай, Симеонов, каквото и да правите малко ви остана. Вече сте политическа мърша.

30.09.2020 10:42:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.