• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Десислава Ахладова официално е новият министър на правосъдието

Десислава Ахладова официално е новият министър на правосъдието

/КРОСС/ Парламентът гласува оставката на министъра на правосъдието Данаил Кирилов и одобри предложението поста да бъде зает от досегашния му заместник Десислава Ахладова.

Това е втората рокада във ведомството и поредната промяна в кабинета „Борисов 3".

Въпреки че заяви, че сам е взел решението да напусне поста, Данаил Кирилов и досега не е посочил ясни мотиви за това. Той обяви намерението си да се оттегли на 26 август след разговор с премиера Бойко Борисов.

Кандидатурата на Ахладова бе представена от вицепремиера Екатерина Захариева, а веднага след гласуването новият министър положи клетва от парламентарната трибуна.

Десислава Ахладова завършила „Право" в Югозападен университет „Неофит Рилски" Благоевград.

От 22 май 2017 г. е административен ръководител на Административен съд -Перник, избрана с решение на Съдийската колегия на Висш съдебен съвет на 18.10.2016 г.

От 2014 г. до 22 май 2017 г. е председател на Районен съд-Перник.

От 2004 г. до 2014 г. е заместник-административен ръководител на Районен съд-Перник. В периода 2000 г. - 2004г. е районен съдия в Районен съд-Перник, година преди това е младши съдия в Окръжен съд-Перник.

Участвала е в редица семинари и обучения, свързани с европейското и гражданското право.

Владее английски език и руски език

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Апостол

Вожда е бисексуален, eбе и го eбат.

04.09.2020 12:24:36

Радой

АБЕ МОМЕ ПРОСТА КОЙ ТИ ДАДЕ ПОСТА? ДАДЕ МИ ГО ВОЖДА, КОЙТО МЕ ОНОЖДА.

04.09.2020 01:49:25

Прокурор

Официално: още една от Околовръстното във властта, за няколко дни. Тия от ГЕРБ са вече и за ташак на маймуните по юридическа линия. Вижте им правистите, все курви - Цецка Цачева, Деси Миризливата Атанасов, Екатерина Захариева, Дани Ръбъла и толкова. От правист нагоре, сиреч надолу. Но по кражбите са пълни отличници, особено от еврофондовете и държавните поръчки. Явно обаче не проумяват какво ги чака - такова възмездие, че краставиците в Сливенския затвор няма да им стигнат...

03.09.2020 22:50:23

: )

Това малоумното от снимката също ли е срещнато на някоя бензиностанция !

03.09.2020 19:53:02

гост

Значи затова писаха, че ще докарат винкелите в София

03.09.2020 18:24:55

Симеон Борисов"

Поредното недоразумение - "калинка - рабълка"

03.09.2020 16:30:49

Анонимен

Не ща да съм гаден ама госпожата не у станала даже окръжен съдия, но това не е пречи да стане министър. Баси мамата. Боко все жени слага на топа на устата за да бъдат малко по-толерантни критикуващите. В тази връзка не разбрах, те дама ли са назначили или министър на правосъдието. И нещо което може и да не прозвучи добре, ама така и така съм започнал. Не знам как е с правото госпожата, но от грим нищо не разбира, а пи-ар-а дето и е подбрал снимката за да я представи на широката публика е за разстрел. Ама то и той сигурно е толкова компетентен. Спомням си вица за Дивия запад: Надпис в бара: не стреляйте по пианиста, той толкова си може.

03.09.2020 14:44:06

Благовеста Кенарова

Синът ми, журналистът Димитър Кенаров, се прибра преди малко (04:30ч. сутринта) от МВР. Това е написал той в Туитър (@dkenarov): „Днес, докато отразявах протестите в # София, бях хванат от полицията, хвърлен на земята и брутално ритан в главата. Камерата ми беше отнета и ме накараха да стоя с часове с белезници на тротоара. Много пъти се идентифицирах като журналист без резултат.“ Аз искам да кажа на мутрата #БойкоБорисов, че сега ще разбере какво означава една образована и интелигентна жена, майка, да застане срещу него, а не разни Тъпи Кърджалийски П***и и всякакви муцита и влечуги! Синът ми беше арестуван като журналист в Беларус от режима на Лукашенко, но дори там не е бил толкова брутално пребит. Само Господ може да ме спре да защитя истината! #БойкоБорисовЕПрестъпнаМутра! #ОставкаСъдЗатвор! #СвободаЗаСловото!

03.09.2020 14:08:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.