• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Българи в Брюксел посрещнаха Борисов с викове „Оставка“

Българи в Брюксел посрещнаха Борисов с викове „Оставка“

/КРОСС/ Протест срещу правителството посрещна премиера Бойко Борисов в Брюксел, където той пристигна за участие в Европейския съвет днес и утре. Недоволни от управлението наши сънародници разпънаха българското знаме и скандираха „Оставка“.

"Посрещнахме го символично с българското знаме и плакати с надписи: "Оставка", "Мафията вън", "Не сме платени" и "Срам ни е от вас". С тази инициатива ние изпращаме и послание до нашите сънародници в България, че ги подкрепяме и сме заедно с тях", се казва в съобщение на протестиращите българи до медиите.

В четвъртък вечерта около двадесетина сънародници се събраха в Брюксел на протест с искане за оставките на премиера и на главния прокурор Иван Гешев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Богомил Бонев

Нападнали сме Нидерландия 18.07.2020 Нападнали сме Нидерландия. Аз си знаех, че при тези езикови познания все ще се случи някога да обявим война, без да искаме. Да видим сега защо: Защото Рюте (като Радев звучи) поискал грантовете да се дават с единодушно съгласие. Което веднага означава, че той няма да се съгласи да пълни чужди чекмеджета. Нещастник. Нас всеки ден ни подкрепят под прозорците десетки хиляди срещу мафията в Нидерландия. На полицай ще се прави. Ще ни подозира. Точно нас.

18.07.2020 16:08:25

До 20-тина българи....

От тия 3000 българи сигурно половината са държавни служители , изпратени и слугуващи на Мутрата и хунтата по службите на ЕС, ЕП, НАТО, посолство и прочее. Всяко министерство и ведомство от РБ има присъствие в Брюксел, барабар със семействата си. И кой от тях ще излезе да демонстрира срещу себе си. Не знам колко са на улицата там и изразяват свободно волята си хунтата да се маха завинаги и смяна на системата в РБ, но им прави чест и това са истинските българи, милеещи за съдбата на Родината. А такива драскачи като долния анонимник, дето пише тъпи постове та се къса в полза на мафията, са обречени на пълен позор от нормалните хора. И не само това - ще им се търси сметка за връзките им и престъпленията заедно с шайката, защото само такива подкрепят гангстерите у нас.

18.07.2020 16:07:31

20- тина българи от живеещите в Брюксел

От 3000 българи постоянно пребиваващи в Белгия.

18.07.2020 09:28:03

Анонимен

За тях няма значение дали управлява Бойко или пройко. Шум да се вдига,панаир да става.

18.07.2020 07:27:57

Анонимен

Ако сменяме правителства с викове по улиците няма да има избори.

18.07.2020 07:23:13

Адвокат Елена Гунчева

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ В ИСТОРИЯТА 17.07.2020 Онуй отново е в Брюксел, където нахилено и дебилно да се фотка и прегръща с европейските лидери. Същите, за които се хвали, че ги е минал с 200. Същите, които тези дни са гледали не само протестите, но и снимките и видеото с милионите евро. Наглостта, с която отказва да се маха, след като народът като суверен му поиска оставката, няма паралел в историята. Този си мисли, че е взел властта с малко, но завинаги и явно всеки момент очаква да го обявим за пожизнен император на Мутроландия. Подкокоросван от практикуващите патриотинг коалиционни партньори, които са наясно, че престъпленията им, свързани с продажба не само на българско гражданство, но и на националните ни интереси, ще бъдат разследвани. Когато някой не иска мира, ще има сек..ра. Думи на хан Крум към един враг на България, който май също ни е подценил жестоко. От гражданско общество и демократични процеси явно Онуй не разбира нищо, защото народът го гони, той си мисли, че дъжд го вали и продължава с простотиите на макс. Мутрите разбират само от едно. Арести, осъдителни присъди и затвор. И след като прокуратурата работи за мафията, май е време за гражданското общество да вземе правосъдието в свои ръце. Защото няма по-страшна и тежка присъда от тази на народа ти. Борисов, махай се! Или сам ще го направиш, или ще ти помогнем по начин, който изобщо няма да ти хареса. Макар, че и в двата случая бай Ставри те чака….

18.07.2020 01:08:41

Румяна Ченалова

Война е! И няма значение, че не се води по границите Има различни войни - за територии, в защита на границите, религиозни, етнически, граждански. Днес сме във война - с тъмните сили, с нашенския вариант на "Дълбоката държава". Врагът е и ясен, и невидим. Лицето му е Борисов и ГЕРБ, Пеевски и Доган. Ръцете му са прокуратурата на Гешев и МВР, КПКОНПИ на Цацаров, НАП, агенции и всички властови структури, които могат да ограничават правата ни. Тялото му са хилядите зависими от политиката на ГЕРБ, чийто страх ги превръща в наблюдатели, тролове, преговарящи, контра- протестиращи, платени глашатаи. Чудовището контролира живота ни и няма да си тръгне доброволно, защото съществуването му зависи от оставането на власт. Война е! И няма значение, че не се води по границите. Националният суверенитет не е само независимост на международната сцена. Тук и сега ние воюваме за основното си конституционно право - да бъдем суверен, да управляваме чрез законен избор, да има върховенство на закона. Ние сме армия, в която участват българи - без цвят, без политически пристрастия или убеждения. Няма да има значение кой "яхва" /или иска това/ протестите, ако не обръщаме внимание. Изборът си ще покажем по-късно, в едни справедливи избори, за каквито се борим. Всяка провокация, организирана от Чудовището ни разделя! Затова се очернят политически фигури и лидери, партии и движения. Затова прокуратурата прави изявления и огласява доказателства - за да разколебае увереността ни, да засегне честолюбието ни, да ни раздели. Това е война. Чудовището разполага с властови ресурс, психолози, анализатори, медии и пр. и ще ги използва, за да ни атакува по всякакъв начин - и физически и психически. Нашият отговор трябва да бъде само един: "Жалки сте!Не ви вярваме!Вън!" Ние сме армия. Достойнството, честта и вярата са нашето оръжие. Длъжни сме да победим! На война като на война... Никакво отстъпление!

18.07.2020 00:10:32

Арман Бабикян

Ако държите с кръв да загубите властта, има такава възможност! Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност, но е това което аз не искам. Всичките тези момчета, които са изпратили на площада да ни пазят и да пазят тях, жените им и децата им са на площада и протестират заедно с вас. И хубаво е да го чуят и знаят, и те мислят точно като нас, но са на работа. Много да внимават, ако желаят кръв, да не се окаже, че са сами в сградите, в които работят. Ако искат, да го приемат за предупреждение. Ако министър-председателят е прочел правилно знаците на американското посолство, би трябвало много сериозно да се е притеснил.Защото това посолство реагира първо, за разлика от всички посолства на страните членки на ЕС. Той реши, че това е поредната Меркел, коята гушва през врата като яре с нива, което означава, че не е чел добре биографията й. Защото там пише, посланик, аташе, цялата йерархия, пропуснал е частта за Съвета за Национална сигурност, понеже е малко по-нагоре в редовете. И е решил, че тя навива букети за Еньов ден, и говори български, много обича културата и танцува кънтри, квадратни танци, извинявам се, голяма грешка. Първата реакция беше наистина тази, на другия ден я привика, тя напусна Министерски съвет, потвърди легитимно правото на българските власти. Но имаше едно изречение - всеки решава, кога да си подаде оставката сам. Който чете дипломатически език, от Винету на дипломатически език, разбира за какво става дума. На следващия ден корабът Портър отказа да премине Босфора и не участва в учението Бриз, което почна днес, където са Каракачанов и президента, това е следващ сигнал. Четири часа по-късно излезе сигнал, че се оттеглят от всички газови проекти за България, тоест, когато четири пъти ти дадат знак, трябва да си като колчето Пеца да не си разбрал за какво става дума.

17.07.2020 21:43:00

Браво, българи от Брюксел!

Най-после една добра новина от Брюксел за България. Но вече цялата наша диаспора по света скандира също "Оставка, Борисов, оставка Гешев!". И това го виждат всичките онези идиоти на Запад, т.нар. ръководители и политици, които подкрепят хунтата у нас за да крадат заедно с нея труда на нашия народ и еврофондовете. А по отношение за протестите в Америка, за които пише по-долу нашия анонимен сънародник нека знае, че утре от 12,30 ч. местно време пред консулството ни в Ню Йорк започва демонстрацията на българите там срещу мафията и мутренската номенклатура, управляваща родината ни..

17.07.2020 21:10:10

Анонимен

И в Америка има протести срещу Борисов но никой не ги отразява Тази гадина няма да се махне още дьлго

17.07.2020 20:45:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.