• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Юбилеен вариант на Subaru Forester - Edition Exclusive Cross

Юбилеен вариант на Subaru Forester - Edition Exclusive Cross

/КРОСС/ Subaru празнува 25-ата годишнина на Forester със специален модел Edition Exclusive Cross. Моделът съчетава висококачествено оборудване с черни и оранжеви дизайнерски акценти, се пуска на пазара на цени от 43 890 евро. В допълнение към 18-инчовите алуминиеви джанти в цвят "Dark Metallic", специалният модел се предлага с черна радиаторна решетка, черни корпуси на външните огледала и черни рамки на LED фарове за мъгла.

Други хващащи окото са черните и оранжеви релси на покрива и пластмасовите капаци отпред, отстрани и отзад, също в тази цветова комбинация, които подчертават здравия характер на автомобила със задвижване на четирите колела. Като алтернатива на стандартната метална боя в "Ice Silver", има четири други цвята, от които можете да избирате, включително силициева боя и боя с перлен ефект.

Цветовата схема продължава и в интериора - педалите са черни, контрастни шевове в оранжев цвят могат да бъдат намерени почти в целия кокпит - от отопляемия кожен волан, кожения лост за избор на скорости, арматурното табло и кръглите инструменти до тапицерията на вратите и седалки от водоотблъскваща тъкан, които имат частични повърхности от изкуствена кожа. Хромираните дръжки на вратите от своя страна са украсени с рамка в цвят антрацит - също като вентилационните отвори и централната конзола. Специална емблема също показва специалния модел.

Надграждайки серията оборудване Comfort от среден клас, системите включват двузонов автоматичен климатик, електрически регулируеми, сгъваеми и отопляеми външни огледала, безключов достъп, електрически отваряща се задна врата, отопляеми предни седалки, сензори за светлина и дъжд, електрически панорамен стъклен люк и камера за заден ход с почистваща дюза на борда.

Осем-инчовият сензорен екран не само управлява аудиосистемата с цифрово радио DAB+, CD плейър, два USB порта, шест високоговорителя и интеграция на смартфон чрез Apple CarPlay и Android Auto, но също така и навигационната система с интегрирани актуализации на карти за три години. Фаровете, дългите светлини, фаровете за мъгла и дневните светлини на изданието са LED.

Включени също по отношение на безопасността са системата Eyesight със система за аварийно спиране, активна система за предупреждение при напускане на лентата с откриване на опасност и адаптивен контрол на разстоянието и скоростта с поддръжка за центриране на лентата, базирана на радар смяна на лентата, асистент за мъртва зона и напречен трафик, асистент за светлини и системата за разпознаване на водача (Driver Monitoring System), предупреждава водача за умора и невнимание.

Добре познатият e-Boxer с мека хибридна система се грижи за задвижването - малък електрически мотор поддържа 2,0-литровия боксер бензинов двигател, който развива 110 кВт/150 к.с. и 194 Нм въртящ момент. Резултатът е по-добро ускорение с по-голяма горивна ефективност.

Стандартната безстепенна автоматична скоростна кутия Lineartronic изпраща въртящия момент към четирите колела. Постоянното симетрично задвижване на четирите колела осигурява добро сцепление дори извън утъпканите пътища. Във връзка със системата за подпомагане на задвижването на четирите колела X-Mode, Forester предлага серизни офроуд качества.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.