• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Нови външни аксесоари за Kia EV9

Нови външни аксесоари за Kia EV9

/КРОСС/ От от педълборд през кутията на покрива до багажника за велосипед за теглича на ремаркето - екстрите на новия флагман на Kia позволяват широка гама от дейности за свободното време. С XL интериор, седем места и пробег до 563 км, петметровият електрически SUV предлага забележителни качества за пътуване.

Kia предлага широка гама от специално изработени аксесоари за своя настоящ флагман, с които автомобилът може да бъде индивидуално адаптиран към вашите собствени нужди за пътуване и свободно време. Спектърът на тези екстри варира от надуваеми дъски за гребане до кутии на покрива и багажници за велосипеди за теглича на ремаркето до разделители и защитни корита за багажното отделение.

Пробегът от до 563 километра също допринася за пътните качества на електрическото превозно средство с голям капацитет. Неговата 800-волтова технология за бързо зареждане също така означава, че при идеални условия можете да дозареждате пробег до 249 км само за 15 минути.

EV9, който се предлага като задвижване на задните колела (150 кВт/204 к.с.) или задвижване на всички колела (283 кВт/385 к.с.) със седем или шест места, е спечелил множество награди. Те включват „Германски луксозен автомобил на годината 2024" и „Златен волан 2023" в категорията „Семейни автомобили". За пътувания до водата дъската за гребене в изправено положение (359,89 евро) може да се надуе в стабилна всестранна дъска с помощта на помпата с двойно действие - която също е включена в доставката, както и карбоново/найлоново гребло и раница с колела.

Алуминиев багажник на покрива, който може да издържи до 75 кг (473,37 евро), осигурява допълнителни възможности за транспортиране и служи, наред с други неща, като основа за „Roof Box 390" (699,82 евро).

Предлага се и широка гама от аксесоари за интериора - преградна решетка за седемместния автомобил (326 евро) може лесно да се монтира и демонтира отново. Без да пречи на задната видимост, стоманената конструкция гарантира, че багажът е безопасно прибран и не може да се плъзне в купето по време на шофиране. Предлагат се също, например, тава за товарното отделение, в която могат да се съхраняват мокри или мръсни неща, постелки за защита на багажното отделение и прага на товарене, както и различни подови постелки.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.