• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Пеевски: Призовавам Радев да обърне светлината към президентската институция

Пеевски: Призовавам Радев да обърне светлината към президентската институция

/КРОСС/ Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски призова Румен Радев да обърне светлината към президентската институция.

„Внимателно наблюдавах изявлението на държавния глава и разбрах колко важно е било да променим Конституцията, за да може наистина да имаме парламентарна република в пълния й смисъл. Думите на президента показаха раздразнението на един главозамаял се властолюбец, на който е отнето пълновластието. Който с едноличното си управление, чрез безконтролните си служебни правителства доведе страната до политическа и икономическа криза, от които слава Богу изведохме България с евроатлантическото мнозинство в парламента. И с промените в Конституцията гарантирахме, че никога повече няма да има властелин, който да вреди на народа и държавата", обясни Пеевски.

„Когато президентът Радев говори за корупция, първото, което трябва да направи е да се вгледа в себе си и около себе си. Преди време той каза, че светлината, неизбежно побеждава мрака, стига да има хора с доблест и кураж, които да не се страхуват да се борят за нея. Призовавам го да има доблест и кураж да обърне светлината към президентската институция и тогава хората ще видят много, много интересни и некрасиви неща", каза още председателят на ПГ на ДПС.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Прасчо, а Коледа наистина наближава. Крадливо, дебело лоесто говно акъл раздава. Кой си ти бе, прасе?

22.12.2023 15:56:50

Анонимен

Скрий се бре боклук, член и лидер на партия с чужди етнос и електорат.

22.12.2023 11:03:59

Анонимен

Ти ли бре шопар ще се мериш с президента и ще му даваш акъл. Ти, който със сигурност не мажеш да се качиш и до кабинката на бон самолет. Президента е въздушен ас, завършил като първенец американска военна академия,а теб са те включили в щатския списък на корумпираните. И не те е срам да правиш такива изявления. Твоя рейтинг е приблизително на нула, докато президента е първи в България.

22.12.2023 10:54:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.