• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Тейлър Суифт - На върха

Тейлър Суифт - На върха

/КРОСС/ Певицата Тейлър Суифт стана най-богата бяла жена на музикалната световна сцена, според новата класация на списание „Форбс" за печалбите на знаменитостите. Състоянието на 33-годишната Суифт се изчислява на 740 млн. щатски долара. Тя е втората най-богата жена в музиката изобщо - преди нея е само Риана, чието богатство се изчислява на 1,4 млрд. щатски долара. То обаче е плод както на музикалната й кариера, така и на козметичната й линия.

Тази година Тейлър Суифт задминава дори Мадона, която притежава "само" 580 млн. щатски долара. Бионсе също изостава в класацията за тази година и се нарежда след нея - с лично богатство от 540 млн. долара.

В голямата класация, сравняваща богатството на всички жени със собствена кариера, без значение в коя сфера се изявяват, Суифт е номер 34. На първите места попадат телевизионната водеща Опра Уинфри с 2,5 млрд. щатски долара, съоснователката на веригата ресторанти "Панда Експрес" Пеги Черн с 3,2 млрд., Даян Хендрикс от компанията за покриви и прозорци "Ей Би Си Съплай" с 15 млрд. щатски долара, която е начело на класацията.

В момента Тейлър Суифт е на мащабно турне, което би трябвало да й донесе 1,6 млрд. щатски долара. Тя стана първият изпълнител в историята, претендирал за първите десет места в класацията за сингли "Билборд Хот 100" с песните от албума "Midnights", излязъл през октомври миналата година.

Тази седмица е особено наситена с новини около Тейлър Суифт, която е на върха на славата си. Тя се раздели с гаджето си - музиканта Мати Хийли само месец след обявяването на връзката им. Причината вероятно е, че Хийли публично целуна мъж от охраната на негов концерт, а видеото се разпространи скорострелно в интернет. Постъпката му развесели всички фенове, но явно е разгневила русокосата певица.

Източник, близък до двойката, е говорил пред изданието ET, но без да дава кой знае какви подробности относно раздялата им, включително и без да посочва конкретна причина за разлъката: "Тейлър и Мати се разделиха. И двамата са изключително заети и са осъзнали, че не си пасват и не са създадени един за друг.", казва източникът.

Световното турне на Суифт, което започна в края на март буквално предизвика истерия сред феновете й, а билетите на черно достигнаха 20 000 долара. Тъй като носителката на редица награди "Грами" не е била на турне за предишните си три албума, сегашната серия концерти ще представи много от песните в тях за първи път на живо. Когато обяви турнето през ноември миналата година, тя го нарече "пътешествие през музикалните ери от моята кариера".

Всъщност последните няколко години са истински триумф за Тейлър Суифт и не само че жъне успехи, а непрестанно подобрява собствените си рекорди. Тя е един от малкото изпълнители, чийто успех бе предречен още в началото на кариерата ѝ и от тогава пътят е само нагоре.

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.