• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Бойко Борисов поиска смяната на Тодор Тагарев

Бойко Борисов поиска смяната на Тодор Тагарев
Това се случва, след като той коментира критиката на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не е дал и болт на Украйна

/КРОСС/ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на министъра на отбраната Тодор Тагарев, научи bTV.

Това се случва, след като той бе гост в „Тази сутрин". Пред bTV Тагарев коментира критиката на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не е дал и болт на Украйна.

Министърът съобщи, че нова помощ за Украйна ще има и обяви, че финансовото ѝ измерение ще е в пъти по-голяма от предоставената досега.

"Постоянните критики и атаки срещу мен пречат да изпълним тази своя политика", каза той в "Tази сутрин" по bTV.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ще рече, че някой, някъде е обявил конкурс за най-кръгъл идиот, продажник, предател и т. н. Но, не, хора с български имена и фамилии (за останалото не съм сигурен) ще си счупят колената от навеждане и ще си разширят аналните дупки до ф1000 за да ги погладят краварите по тъпите кратуни. Търпението ни се изчерпва, идиоти, време е да се спасявате.

29.02.2024 00:07:26

Българин

Всички действия на дс-агент Буда в сглобката са единствено в полза на кремълските тирани. Иначе, Буда действа срещу България, в полза на Путин от самото начало на появяването му в политиката. Несъмнено след края войната министър Тагарев ще бъде военен министър, а Буда и русо-робите му, някои от които от зад решетките, ще гледат като изорани суя.ци...

28.02.2024 22:57:33

Анонимен

Педалът Тагарев е трън в очите на болшинството българи, а този, който го намира за най-добрият военен министър в най-новата ни история е завършен идиот. Ходи се прегледай, дебил. От друга страна разибрам защо го харесваш. И двамата сте безполезни идиоти.

28.02.2024 17:21:31

Анонимен

Никой не посрещна Тагарев на входа на Елисейският дворец защото е ясно, че той в действителност не е министъра на отбраната на България.

28.02.2024 16:35:14

Анонимен

За коалиция Мутрофанова Тагарев е трън в очите, а в същност той е най дейния военен министър за последните 35г. Да не говорим в сравнение с шопара Каракачанов, чиято основна работа бе да се плащат милиони на МиГ, а родните самолети вечно да не летят...

28.02.2024 14:46:10

Анонимен

Боко си е заплюл МВР, за да претършува отново чекмеджетата за някое случайно артисало с неговото име донесение.

28.02.2024 13:52:14

Анонимен

Тагарев е пълен педал, а правителството във финансовите си възможности е напълно импотентно. Реториката на Тагарев е идиотска и войнствена, единственото което , обаче, може да направи е да говори или в краен случай да сложи каската, да грабне пушката и да ходи да се бие срещу котъ враг си избере. Изглежда от многото приказване на висок стил, цялото стадо политикани са пропуснали основните моменти от реалността. Оръжия за даване нямаме, пари-също. Технологични възможности имаме в сферата на производство на боеприпаси иможеби някой и друг ремонт ( без гаранция), като наследство от връзките ни с бившия СССР. Друго няма иняма откъде да дойде. Говното Василев може и скришом да отдели някой лев, но само скришом иначе хората ще го обесят на някой клон. Тагарев е дебил, но Тиквата го критикува заради пасивността му. Никой не може да направи повече за укрофашистите в най-бедната страна в ЕС. Освен да чакаме да влезем в зоната и да теглим нов кредит, на обещаните чудесни условия, и да дадем парите на Зеленски, за да ги депозира в някоя офшорка. Дали има нормален българин, който би се съгласил?

28.02.2024 10:14:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.