• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

„Има такъв народ“ представи състава на проектокабинета си пред БСП

„Има такъв народ“ представи състава на проектокабинета си пред БСП

/КРОСС/ Има такъв народ" представи състава на проектокабинета си пред „БСП за България".

Корнелия Нинова, предсдедател на БСП, каза след срещата, че следващата стъпка от преговорите с "Има такъв народ" е да се намери някаква форма на политическа подкрепа между политиките на двете партии.

Тя заяви, че решението дали ще подкрепят проектокабинета на "Има такъв народ" ще бъде взето след заседание на Нациналния съвет на БСП. Съветът ще се състои утре в 14.00 часа.

Нинова не пожела да коментира имената на кандидат-министрите и помоли за време да се запознаят по-подробно с тях.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мотописта

Само ПИТАМ: Защо никой от лидерите на парламентарнопредставените партии не задава въпроса къде е председателя на ИТН Слави Трифонов и защо се крие. Ако е жив точно от какво е болен защото има данни, че го е сполетяла неизлечима болест, която не му позволява да се явява публично - множествена склероза. Възможно ли е човек с подобна тежка диагноза да ръководи съдбините на България? Докога всички ще си траят за това???

03.08.2021 22:55:13

Дипломат

Хвани единият, удари другия...Образовани никаквици. И отново в кабинета е внука на създателя на концлагерите след Девети септември у нас, укрит доносник на РУМНО, педал, мошеник и политически плазмодий Радито Найденов - солташака на Външно!Когото царя галеше публично по посолствата по колената и т.н.....Този кабинет е пълен майтап и обида за всички българи, които свалиха от власт хунтата...за да дойде чалгаря на мутрите на власт. Каква ирония и подигравка с всички нас! Която партия подкрепи подобно антитворение е достойна да бъде незабавно изпратена в небитието на следващите извънредни парламентарни избори.

03.08.2021 21:56:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.