• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Лена Бориславова: Ще направим всичко възможно да не се стига до предсрочни избори

Лена Бориславова: Ще направим всичко възможно да не се стига до предсрочни избори

/КРОСС/ Ще направим всичко възможно да не се стига до предсрочни избори, преди да бъдат предприети всички законодателни изменения, които са важни за тази година“. Това каза пред bTV началникът на кабинета Лена Бориславова.

Като важни законодателни изменения тя посочи актуализацията на бюджета, в която са заложени и антикризисните мерки за 2,2 млрд. лв., и пакета от 22 закона за усвояване на средствата по Плана за възстановяване и устойчивост.

На въпроса дали ще се намерят депутати от „Има такъв народ“ (ИТН), които да подкрепят законопроектите, тя отговори, че предстои съвсем скоро да разберем, тъй като тази седмица предстои на първо четене в зала гласуване на бюджета.

Относно подкрепата от опозиционни партии „Продължаваме промяната“ ще я приеме, ако става въпрос за принципна позиция, а не се искат парични суми и постове, допълни Бориславова.

За упрека, че се готи предателство по темата „Северна Македония“ тя каза, че по тази тема ИТН се опитва да трупа политически дивиденти. Това е чувствителна тема за българския народ и те се опитват да играят успешно на вълната на тази тема с неверни твърдения, за да печелят повече привърженици, заяви началникът на кабинета.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Леле-ее-е, колко нещастни изглеждаме. Очертава се като световна тенденция, по модел зададен от щатите, на проблемни места да се назначават трогателни, безпомощни и напълно негодни създания. Вероятно с цел да не ги псуват за постигнатите резултати. Все пак са дами.

13.06.2022 11:20:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.