• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Започва Музикалният фестивал „Opera Open“ на Античния театър

Започва Музикалният фестивал „Opera Open“ на Античния театър

За откриващият спектакъл се пускат само 350 билета

Видео от зад кулисите на Операта, преди откриването тази вечер

/КРОСС/ Областният и общинският щаб са на единодушно мнение, че Музикалният фестивал „Opera Open" ще се проведе според предвидената програма и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Местата за сядане на Античен театър се водят 2400, а за спектакъл се продават само 350 билета, уточниха от Държавна опера-Пловдив.

Директорът на операта доц. Нина Найденова гарантира, че ще бъдат спазени всички указания и заповедта на министъра на здравеопазването по време на фестивала.

Часове преди официалното откриване на OPERA OPEN 2020 тази вечер ви каним зад кулисите на премиерния спектакъл "Вратите на съня" за среща с постановъчния екип, солистите, балета, хора и оркестъра на Опера Пловдив.

Видеото разказва за уникалната концепция на спектакъла, за музикалната програма и мапинг проекциите, за финалните репетиции на участниците на Античния театър и за мерките за опазване здравето на зрители и артисти. Разказва диригентът Диан Чобанов.

OPERA OPEN 2020 - ГАЛА ОТКРИВАНЕ на Античния театър, 10 и 11 юли - "ВРАТИТЕ НА СЪНЯ" от 21:15 часа.

ВАЖНО: Зрителите ще са настанени на сцената на Античния театър и в странични сектори А и F при капацитет 50 % от местата. Входът за спектакъла е единствено от страна на Тунела/Митрополията (ЮГ). С цел избягване на струпване на входа, публика ще се допуска един час предварително. Спазват се всички предписани противоепидемични мерки за дезинфекция и дистанция.

ВИДЕО

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.