• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Съвети при избор на компютърна техника

Съвети при избор на компютърна техника

/КРОСС/ Изборът на компютърна техника изисква отделяне на достатъчно време за целта, тъй като в повечето случаи става въпрос за сериозна и дългосрочна инвестиция за дома или за бизнеса. Съществува огромен набор от видове устройства на различни цени, предназначени за много на брой цели в работното ежедневие или в свободното време.При закупуването им е необходимо е да се следват определени стъпки, за да се избегнат по-нататъшни проблеми при поддръжката на компютърната техника.

В противен случай рискувате да се сдобиете с некачествен продукт, който ще ви се наложи да смените в много ранен етап и вероятно ще похарчите допълнително количество пари. Можете да си спестите проблемите с няколко ценни съвета от експертите на онлайн магазина на Plasico, в чийто каталог можете да откриете най-добрите възможни модели с опция за изплащане, както и уникални промоции.

Изберете продукт с достатъчен гаранционен срок

Гаранционният срок е ключова характеристика на компютърната техника. Докато по-голямата част от редовните клиенти могат да се справят с гаранция от производителя само от една година, професионалистите трябва да изберат такава, която е три години или повече, защото трябва да очакват да използват компютъра си за работни цели приблизително толкова време.

Помислете с каква цел ще я използвате

Ако обмисляте да използвате продуктите за професионални задачи, свързани с графичен дизайн или инженерство, то със сигурност ще ви се наложи да търсите такива, които имат:

● по-мощни графики;
●могат да изпълняват повече задачи наведнъж.

Ако пък сте решили, че искате да употребявате компютърната техника за елементарни задачи, които изискват единствено използването на базови програми от пакета на Microsoft, то едва ли ще ви се налага да закупувате устройства със супер мощни характеристики. Помислете за какви цели ще използвате това, което искате да закупите, защото така можете да спестите излишни разходи.

Изберете качествен монитор

Вашият избор на монитор и размер на дисплея трябва да бъде съобразен с вашите нужди. Лаптоп ще е достатъчен, ако ще използвате компютъра само за писане и основни офис функции. Ако сте в редакционна компания или компания за графичен дизайн обаче, спецификацията на основен лаптоп просто не е достатъчна.

Експертите от Пласико съветват, да се насочите към монитор, който отговаря на вашите изисквания, защото всички позитивни характеристики на вашата качествена компютърната техника ще изгубят смисъл, ако ви липсва достатъчно добър дисплей.

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.